Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Greg Oden propušta cijelu sezonu!

Centar Portland Trail Blazersa Gren Oden, kojemu je kratka NBA karijera puna problema s ozljedama, podvrgnut æe se operaciji mikrofrakture lijevog koljena i zbog toga propustiti ostatak sezone.

Bivši prvi izbor drafta nije igrao još od prošlog prosinca, zbog frakture lijeve èašice koljena koja je morala biti operirana. Iz kluba je nova operacija najavljena za petak, operirat æe se ošteæena hrskavica.

Oden, koji je 2007. izabran kao 1. izbor drafta ispred Kevina Duranta, propustio je kompletnu svoju rookie sezonu upravo zbog mikrofrakture desnog koljena. Takav proces stimulira rast hrskavice. Jedan od trenera Portlanda Jay Jensen rekao je da su zadnji problemi sa Odenovim koljenom postali oèiti prije dva tjedna. Ubrzo nakon toga pregledi su pokazali ošteæenje, što je svih šokiralo. Oden je prošle sezone do ozljede u prosincu bio starter Porlanda sa 11.8 koševa, 8.8 skokova i 2.4 blokade prosjeèno po utakmici.

½Neke stvari jednostavno nije moguæe objasniti½ – rekao je trener Nate McMillan, nakon nove ozljede Odena i problema sa ozljedama koje su u povijesti muèile prve pickove koje je birao Portland, Sama Bowiea i Billa Waltona. Rekao je i da je prièao sa Odenom i da se igraè osjeæa jako razoèarano. Treba reæi i to da je Oden prvi igraè nakon Kwame Browna koji kao prvi izbor drafta neæe dobiti produžetak svog rookie ugovora, te æe na ljeto postati slobodan igraè.

Latest Posts

NE PROPUSTITE