Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odgođen Mirotićev povratak zbog druge operacije

Nikola Mirotić je u srijedu podlegao operaciji slijepog crijeva koja ga je trebala ostaviti van terena do nakon All-Star pauze, ali Bullsi su izjavili da je Mirotić preko vikenda imao i drugu operaciju uklanjanja hematoma koja bi lako moguće mogla odgoditi njegov oporavak, ali za sada nam nisu poznate informacije o njegovom povratku na teren. Mirotić će za par dana biti pušten iz bolnice i moći će započeti svoju rehabilitaciju, a točniju informaciju o njegovom statusu bi trebali dobiti nakon treninga Bullsa u slijedeću srijedu.

Taj Gibson je siguran odabir za startera na poziciji power forwarda, Bobby Portis bi trebao dobivati 20-ak minuta s klupe. Bullsi koji su na početku sezone imali slatke brige o raspodjeli minuta na centarskim pozicijama, našli su se u velikim problemima nakon ozljede koja je Joakima Noaha izbacila iz svih opcija za ovu sezonu, te se nadaju što bržem povratku svog Europskog „dragulja“.

Mirotić je do sada imao jednu ne baš uvjerljivu sezonu s obzirom na velika očekivanja koja je za sebe postavio s dobrim igrama kroz zadnjih par mjeseci svoje rookie sezone; ove godine je na brojkama od 10,6 poena po utakmici 6 skokova na razočaravajućih 38,6 % šuta iz igre. Ovo su svakako dobre vijesti za njegovog mladog kolegu Portisa koji bi možda mogao ponoviti ono što je Mirotić napravio prošle sezone kad su se njegove minute podebljale zbog ozljeda nekih ključnih igrača. Njega ćemo imati priliku gledati već  večeras u 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu u zanimljivom dvoboju protiv Sacramento Kingsa koji su u napetoj utrci za playoff.

Latest Posts

NE PROPUSTITE