Wednesday, April 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odgođen susret 76ersa i Kingsa

Utakmica koja se jučer trebala odigrati u Philadelphiji, između domaće momčadi i Sacramento Kingsa, odgođena je zbog nesvakidašnjeg razloga. Naime, hokejaši Philadelphia Flyersa su u utorak navečer odradili svoju utakmicu te je ledena površina ostavljena ispod košarkaškog parketa, što je i inače normalna procedura u Wells Fargo Centru.  Međutim, srijeda je bila iznimno topao i vlažan dan za kasni studeni što je dovelo do kondenzacije i ostavilo posljedice na košarkaški teren koji je postao mokar i sklizav.

Predsjednik dvoranskog kompleksa, John Page, otkazao je utakmicu sat vremena prvotne odgode te je zaključio: „U pripremama za košarkaške utakmice je zbog ledene površine vlaga naš najveći protivnik. Dosad nismo imali ovaj problem i moramo se potruditi da se nikada više ne ponovi.“

Određeni izvor je za Philadelphia Inquirer otkrio kako je netko od zaposlenika kompleksa pogriješio i zaboravio smanjiti temperaturu u dvorani.

DeMarcus Cousins je pomagao u nastojanjima da se utakmica odigra gurajući okolo krpu i brišući parket. Primijetio je još na jutarnjem treningu da je teren dosta sklizav, a do večeri se stanje pogoršalo. „Stanje je bilo loše, nikada nisam svjedočio nečemu takvom.“ Glavna zvijezda Kingsa je bila razočarana što će se utakmica odgoditi. „Suigrači su prolazili kroz svoje rituale i pripremali za susret, a onda su nam rekli da utakmice neće biti. Bilo je to dosta razočaravajuće. Međutim, drago mi je da su došli do tog zaključka jer je sigurnost igrača ipak na prvom mjestu i smatram da su donijeli pravu odluku.“

CEO Sixersa, Scott O’Neil, obećao je navijačima kako će ulaznica za ovaj neodigrani susret vrijediti i za onaj idući. Također će besplatno dobiti još jednu kartu za jedan dodatni susret. „Znam da je ovo strašna neugodnost za naše navijače i zbog toga im se ispričavam u ime cijele organizacije,“ rekao je okupljenima.

Inače, ovo je prva odgoda utakmice u NBA ligi još od 23.siječnja ove godine kada su odgođene čak dvije utakmice, Jazzeri protiv Wizardsa i Celticsi protiv 76ersa, zbog zimske oluje koja je onemogućila putovanja. Datum kada će se odigrati ova utakmica između 76ersa i Kingsa još nije određen.

Latest Posts

NE PROPUSTITE