Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odlična utakmica Hawksa i Spursa, Lowry i DeRozan zatrpali Lakerse

Sinoć je na NBA terenima odigrano pet utakmica, a uspješniji su bili gosti koji su ostvarili tri pobjede. Hawksi su nakon produžetaka nanijeli poraz Spursima, Blazersi su uspjeli pobijediti u Minnesoti, a Raptorsi su Los Angelesu porazili Lakerse.

Atlanta Hawks – San Antonio Spurs 114:112 (OT)

Spursi su doživjeli tek treći poraz na gostovanjima u napetoj utakmici protiv Spursa. Tim Hardaway Jr. pogodio je tricu za izjednačenje tri sekunde protiv kraja. Odigrao je odlično produžetak, pa je ukupno na kraju imao 29 poena, četiri skoka, četiri dodavanja. Paul Millsap je ubacio 32 poena, 13 skokova i tri dodavanja. Kod Spursa najbolji je bio LaMarcus Aldridge s 27 poena, 13 skokova i dva dodavanja. Tony Parker je upisao 22 poena, šest dodavanja i tri skoka.

Miami Heat – Detroit Pistons 98:107

Pistonsi su pobijedili Heat na gostovanju. Andre Drummond je upisao 25 poena, 18 skokova, dvije ukradene i dvije blokade. Reggie Jackson je ubacio 27 poena, četiri dodavanja i dvije ukradene. Kentavious Caldwell-Pope imao je 23 poena, šest skokova, pet dodavanja i dvije ukradene. Kod Heata najbolji je bio James Johnson s 20 poena, sedam skokova i tri dodavanja. Wayne Ellington je upisao 18 poena, četiri skoka i tri dodavanja.

Indiana Pacers – Orlando Magic 117:104

Druga pobjeda zaredom Pacersa. Myles Turner predvodio je momčad s 23 poena, 12 skokova i tri dodavanja. Paul George ubacio je 19 poena, pet skokova i tri dodavanja. Kod Magica, koji su upisali 20 poraz u sezoni najbolji je bio Nikola Vučević s 18 poena, 11 skokova i dvije blokade. Serge Ibaka imao je 17 poena, šest skokova i dvije blokade. Mario Hezonja igrao je četiri minute i ubacio je pet poena. Damjan Rudež nije nastupao.

Minnesota Timberwolves – Portland Trail Blazers 89:95

Blazersi su došli do druge pobjede u zadnje tri utakmice. Ponovno su igrali bez Damiana Lillarda, a najbolji je bio C.J. McCollum s 43 poena, pet skokova, tri dodavanja i tri ukradene. Mason Plumlee upisao je 18 poena, osam skokova, tri dodavanja.  Kod Minnesote najbolji je bio Andrew Wiggins s 24 poena, pet skokova. Karl-Anthony Towns ubacio je 11 poena, 13 skokova i šest dodavanja.

Los Angeles Lakers – Toronto Raptors 114:123

Raptorsi su uspjeli doći do pobjeda na gostovanju protiv Lakersa. Kyle Lowry ubacio je 41 poen, devet skokova, sedam dodavanja. DeMar DeRozan je upisao 31 poen i tri dodavanja. Ovo je bila prva pobjeda Raptorsa nakon dva poraza zaredom. D’Angelo Russell je bio najbolji kod Lakersa. Upisao je 28 poena, pet dodavanja, četiri skoka. Nick Young je ubacio 26 poena, dva skoka i dvije ukradene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE