Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odlična večer Šarića, Bogdanovića i Bendera, Warriorsi vrući protiv Sunsa

Sinoć je na NBA parketima odigrano devet utakmica. Hrvatski igrači su imali odličnu večer. Dario Šarić u tijesnom porazu je upisao double-double, Bojan Bogdanović je u porazu svojih Netsa upisao 24 poena, dok je Dragan Bender na teškom stradanju Sunsa upisao deset poena.

Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets 112:103

Bucksi su došli do četvrte pobjede zaredom, bili su bolji od Netsa. Najbolji u redovima domaćina bio je John Henson s 20 poena, sedam skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Giannis Antetokounmpo je imao 16 poena, deset skokova, šest dodavanja, dvije ukradene i pet blokada. Kod Netsa najbolji je bio Bojan Bogdanović, ubacio je 24 poena uz dva skoka i tri dodavanja. Sean Kilpatrick je imao 19 poena.

Charlotte Hornets – Minnesota Timberwolves 120:125 (OT)

Minnesota je napokon prekinula negativni niz. Nakon četiri poraza zaredom došli su do pobjede. Andrew Wiggins je imao 29 poena, četiri dodavanja i tri ukradene. Karl-Anthony Towns je imao 27 poena, 15 skokova i dvije blokade. Kemba Walker je predvodio Hornetse s 22 poena, četiri skoka i osam dodavanja. Frank Kaminsky III je odigrao dobru utakmicu s 21 poenom, devet skokova i pet dodavanja.

Toronto Raptors – Atlanta Hawks 128:84

Raptorsi su došli do šeste pobjede zaredom, na impresivan način su porazili Hawkse. Imali su sjajnu četvrtu četvrtinu koju su domaćini pobijedili 42:14. Raptorse je predvodio DeMar DeRozan s 21 poenom, tri skoka i četiri dodavanja. Kyle Lowry je imao 17 poena, osam dodavanja i osam skokova. Dennis Schröder je bio najbolji kod Hawksa s 15 poena i šest dodavanja. Dwight Howard je imao deset poena i 17 skokova.

Philadelphia 76ers – Boston Celtics 107:106

Napeta završnica u Phili. Celticsi su uspjeli doći do pobjede, a predvodio ih je Isaiah Thomas s 37 poena, sedam dodavanja i četiri skoka. Kod Sixersa Dario Šarić je odigrao vrhunsku utakmicu. Imao je šut 7-12 za 21 poen, također je i uhvatio 12 skokova uz dva dodavanja. Dobar je bio i Sergio Rodriguez s 15 poena, osam dodavanja i pet skokova.

Memphis Grizzlies – Los Angeles Lakers 103:100

Memphis je uspio doći do svoje druge pobjede zaredom. Najbolji u njihovim redovima bio je igrač s klupe Troy Daniels s 31 poenom i četiri dodavanja. Marc Gasol je imao 19 poena, osam dodavanja, tri skoka i tri ukradene. Kod Lakersa je najbolji bio Louis Williams s 40 poena, dva skoka i dva dodavanja.

Dallas Mavericks – Chicago Bulls 107:82

Dallas je došao tek do četvrte pobjede u sezoni. Wesley Matthews je imao 26 poena, tri skoka, dva dodavanja i dvije ukradene. Harrison Barnes je upisao 22 poena i pet skokova. Bullsi su odigrali jako lošu utakmicu, a predvodio ih je Jimmy Butler s 26 poena, devet skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene.

Utah Jazz – Denver Nuggets 105:98

Jazzeri su došli do svoje pete pobjede u zadnjih šest utakmica. Najbolji u njihovim redovima je bio Gordon Hayward s 32 poena, četiri skoka i dvije ukradene. Najbolji kod Nuggetsa su bili Will Barton s 20 poena, pet skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene i Wilson Chandler s 20 poena, pet skokova, tri dodavanja i dvije ukradene.

Portland Trail Blazers – Miami Heat 99:92

Portland je došao do druge pobjede zaredom, a najbolji su bili u njihovim redovima dvojac Damian Lillard i C.J. McCollum. Lillard je imao 19 poena, šest dodavanja i četiri skoka, dok je McCollum imao 17 poena, četiri skoka i četiri dodavanja. Kod gostiju najuspješniji je bio Hassan Whiteside s 28 poena, 16 skokova i pet blokada. Goran Dragić je upisao 18 poena, devet skokova, osam dodavanja i dvije ukradene.

Golden State Warriors – Phoenix Suns 138:109

Warriorsi su imali još jednu odličnu šutersku večer. Ovaj put nastradali su Sunsi. Stephen Curry je imao 31 poen, dva skoka i dva dodavanja. Klay Thompson je upisao 26 poena, pet skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Kevin Durant je imao 20 poena, osam dodavanja i četiri skoka. Kod Sunsa najbolji je bio Eric Bledsoe, a Dragan Bender je zaokružio lijepu večer hrvatskih igrača. Upisao je deset poena, četiri skoka i po jedno dodavanje i blokadu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE