Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odlične večeri LeBrona Jamesa i Chrisa Paula, Grizzliesi razbili Warriorse

Domaćinska večer sinoć u NBA-u. U deset odigranih utakmica gosti su uspjeli doći samo do jedne pobjede, a tu su Nuggetsi bili bolji od Magica. LeBron je imao odličnu večer s 44 poena, Memphis je na fantastičan način porazio Warriorse. Chris Paul je imao odličnu večer s 20 poena i čak 20 dodavanja. Bojan Bogdanović je upisao 20 poena u porazu.

Washington Wizards – Milwaukee Bucks 110:105

Wizardsi su uspjeli doći do pobjede nad Bucksima. Najbolji je bio John Wall s 24 poena, 11 dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Bradley Beal je upisao 20 poena i šest dodavanja. Giannis Antetokounmpo je opet odigrao odlično. Ubacio je 28 poena, 13 skokova, sedam dodavanja. Odličan je bio s klupe Mirza Teletović koji je imao 25 poena i tri skoka.

Orlando Magic – Denver Nuggets 113:121

Denver je na gostovanju uzeo pobjedu protiv Magica. Najbolji je bio Danilo Gallinari s 21 poenom, šest skokova i tri dodavanja. Jusuf Nurkić je bacio 17 poena i osam skokova.  Nikola Jokić je imao 14 poena, šest skokova, šest dodavanja i dvije blokade. Evan Fournier je ubacio 24 poena, šest dodavanja i četiri skoka. Serge Ibaka je imao 22 poena, četiri skoka i četiri blokade. Damjan Rudež je odigrao šest minuta i upisao je tri poena. Mario Hezonja je upisao sedam minuta i ubacio dva poena.

Indiana Pacers – Portland Trail Blazers 118:111

Blazersi su upisali treći poraz zaredom. Paul George je ubacio 37 poena, pet skokova, tri dodavanja i tri ukradene. 24 poena je ubacio Thaddeus Young, uz to je imao i devet skokova, dva dodavanja, dvije ukradene i tri blokade. Damian Lillard je ubacio za goste 33 poena, devet dodavanja i tri skoka. C.J. McCollum je imao 34 poena, četiri skoka i četiri dodavanja.

Cleveland Cavaliers – Charlotte Hornets 116:105

Četvrtu pobjedu zaredom upisali su Cavaliersi. Odličnu večer imao je LeBron James koji je ubacio 44 poena (šut 17-24), deset dodavanja, devet skokova i tri ukradene. Kevin Love je imao 22 poena, šest skokova i tri ukradene. Kod gostiju najbolji je bio Kemba Walker s 24 poena i pet dodavanja. Cody Zeller je imao 17 poena, devet skokova, dva dodavanja i dvije ukradene.

Chicago Bulls – Miami Heat 105:100

Još jedna odličnu večer je imao Jimmy Butler, upisao je 31 poen, sedam skokova, pet dodavanja i tri ukradene. Dwyane Wade je imao 28 poena, tri skoka i tri dodavanja i dvije blokade. Kod gostiju je najbolji bio Goran Dragić s 21 poenom, 11 dodavanja i pet skokova. Hassan Whiteside je imao 20 poena, osam skokova i tri blokade.

Memphis Grizzlies – Golden State Warriors 110:89

Odličnim prvim poluvremenom Memphis je zaustavio Warriorse. Ovo je prvi put da je netko zaustavio Warriorse da zabiju ispod 90 poena, a drugi put u sezoni da su zabili ispod 100 nakon poraza od Lakersa. Marc Gasol je imao 19 poena, osam skokova, šest dodavanja i dvije blokade. JaMychal Green je imao 14 poena, deset skokova i dva dodavanja. Kod Warriorsa najbolji je bio Kevin Durant s 21 poenom i sedam skokova. Stephen Curry je imao 17 poena, osam skokova i tri dodavanja.

Houston Rockets – Dallas Mavericks 109:87

Rocketsi su upisali petu pobjedu zaredom. James Harden je imao 18 poena (šut 4-12), 16 dodavanja, devet skokova i tri ukradene. Patrick Beverly je dodao 15 poena, sedam skokova i dva dodavanja. Kod gostiju je najbolji bio Wesley Matthews s 26 poena, tri skoka i dva dodavanja. Harrison Barnes je imao 20 poena i četiri skoka.

San Antonio Spurs – Brooklyn Nets 130:101

Odličnu večer su imali Spursi koji su se na najbolji mogući način oporavili od poraza protiv Bullsa. Kawhi Leonard je imao 30 poena, šest skokova i tri dodavanja. Pau Gasol je imao 15 poena, šest skokova i četiri dodavanja. Kod gostiju je najbolji bio Bojan Bogdanović koji je imao 20 poena i četiri skoka i dva dodavanja. Brook Lopez je imao 14 poena, pet skokova i pet dodavanja.

Utah Jazz – Sacramento Kings 104:84

Gordon Hayward je ubacio 26 poena, sedam skokova i tri dodavanja u novoj pobjedi Jazzera. Rudy Gobert je dodao 17 poena, 14 skokova i šest blokada. Kod Kingsa najbolji je bio Rudy Gay s 20 poena, pet skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. DeMarcus Cousins je dodao 16 poena, deset skokova i četiri dodavanja.

Los Angeles Clippers – New Orleans Pelicans 133:105

Peti poraz Pelicansa zaredom. Fantastičan je bio Chris Paul s 20 poena, odličnih 20 dodavanja, pet skokova i tri dodavanja. Čak je šest igrača imalo iznad 15 poena. Jamal Crawford je dodao 22 poena i dva dodavanja. Marreese Speights je imao 17 poena, 12 skokova i četiri dodavanja. Pelicansi su nastupali bez Anthonyja Davisa, a najbolji je bio Tim Fraizer s 20 poena i 11 dodavanja. Cheick Diallo je dodao 19 poena i 10 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE