Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odlični Babo vodio Jazz do pobjede protiv Sixersa

Do pete pobjede sezone stigla je Utah Jazz koja je na domaćem parketu bila bolja od Philadelphia 76ersa sa 106:104. Tako su Sixersima nanijeli drugi poraz sezone.

Na početku druge četvrtine gosti su vodili s 44:36, no na krilima jako dobrog Bojana Bogdanovića, koji je u tom periodu ubacio 11 koševa, okrenula je rezultat. Čuvali su Jazzeri vodstvo do kraja, a nešto manje od dvije minute prije kraja gosti smanjuju na 103:101. Međutim, trica Bogdanovića, već u sljedećem napadu, riješila je pitanje pobjednika.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Donovan Mitchell s 24 poena, pet skokova i osam asistencija, a odmah iza njega bio je Bogdanović koji je dodao 20 koševa (7/13 za dva, 2/5 za tricu, slobodna bacanja 0/1), šest skokova i pet asistencija za 35 i pol minuta na terenu.

Joel Embiid s 27 poena i 16 skokova predvodio je Sixerse, dok je Josh Richardson dodao 24 koša.

 

U utakmici bez Kawhija Leonarda, Los Angeles Clippersi poraženi su na domaćem parketu od Milwaukee Bucksa sa 129:124. Osim u završnici prve i početkom druge četvrtine, Bucksi nisu bili u zaostatku, a imali su i 17 koševa prednosti. Držao se domaćin do kraja u utakmici, ali nije uspio doći do preokreta.

Giannis Antetokounmpo s 38 poena, 16 skokova i devet asistencija predvodio je Buckse, George Hill dodao je 24 koša, a Eric Bledsoe 20 koševa i šest dodavanja. Dragan Bender nije nastupio.

Ivica Zubac na terenu je proveo samo osam i pol minuta te dodao osam koševa i četiri skoka. Po 34 poena kod Clippersa ubacili su Montrezl Harrell (13 skokova, pet dodavanja) i Lou Williams (šest skokova, 11 asistencija).

Latest Posts

NE PROPUSTITE