Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odlični Davis i Embiid, Warriorsi u gostima svladali Buckse

Sinoć smo na NBA parketima mogli vidjeti devet utakmica. Warriorsi nastavljaju svoj niz i sada imaju sedam pobjeda zaredom, Clippersi su preokretom u zadnjoj četvrtini stigli do pobjede. Dario Šarić odigrao je dobru utakmicu za 76erse u trećoj ovosezonskoj pobjedi. Pistonsi su izgubili svoju prvu utakmicu kod kuće.

Houston Rockets – Utah Jazz 111:102

Rocketsi su došli do osme pobjede u sezoni, kod kuće imaju sjajan omjer 4-1. Predvodio ih je James Harden koji je postigao 31 poen i deset dodavanja. Imao je i tri skoka i dvije blokade. Dobar je bio i Clint Capela koji je imao 20 poena, osam skokova i pet dodavanja. Kod Jazza koji su upisali svoj treći poraz zaredom, najbolji je bio Rodney Hood s 25 poena, četiri skoka i tri dodavanja.

New Orleans Pelicans – Charlotte Hornets 121:116

Povratak Jrue Holidaya pozitivno je utjecao na igrače Pelicansa. Oni su upisali svoju drugu pobjedu zaredom, a četvrtu u sezoni. Anthony Davis je bio predvodnik s 38 poena, 16 skokova i tri blokade. Holiday je imao 22 poena, dva skoka i devet dodavanja. Langston Galloway je također s klupe dodao 23 poena, sedam skokova i tri ukradene. Kod gostujuće ekipe najbolji je bio Kemba Walker, koji je imao 25 poena, sedam skokova i pet dodavanja.

Washington Wizards – Miami Heat 111:114

Wizardsi se i dalje muče sa svojom igrom, a ovaj put bolji od njih bili su igrači Miamija. Goran Dragić ubacio je 22 poena, tri skoka i šest dodavanja. Hassan Whiteside imao je 18 poena, 18 skokova (devet napadačkih, devet obrambenih), tri blokade. Kod Wizards Johna Wall je imao 34 poena, tri skoka i osam dodavanja, Bradley Beal postigao je također 34 poena, pet skokova i četiri dodavanja.

Orlando Magic – Dallas Mavericks 95:87

Orlando je upisao i drugu pobjedu zaredom, treću u zadnje četiri utakmice. D.J. Augustin s klupe je predvodio ekipu Magica s 18 poena, dva skoka i šest dodavanja. Dobar je bio i Serge Ibaka s 15 poena, devet skokova i tri blokade. Kod Dallasa najbolji je bio rookie Jonathan Gibson s 26 poena, šest skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Damjan Rudež je igrao 11 minuta, ali bez učinka, Mario Hezonja nije nastupao.

Detroit Pistons – Boston Celtics 92:94

Tijesnu pobjedu upisala je ekipa Bostona i tako nanijela Pistonsima prvi poraz na domaćem terenu. Al Horford upisao je 18 poena, 11 skokova, pet dodavanja, dvije ukradene i tri blokade. Isaiah Thomas odigrao je solidnu utakmicu s 24 poena (šut 7-22), četiri skoka i osam dodavanja. Kod Pistonsa najbolji je bio Marcus Morris s 24 poena, pet skokova i Andre Drummond s 20 poena i 17 skokova.

Philadelphia 76ers – Phoenix Suns 120:105

Dario Šarić upisao je za 25 minuta, deset poena, sedam skokova i pet dodavanja uz jednu blokadu u trećoj ovosezonskoj pobjedi Phile. Joel Embiid je za 20 minuta imao 26 poena, sedam skokova i dvije blokade. Kod Sunsa najbolji je bio Eric Bledsoe s 27 poena, pet skokova i šest dodavanja. Dragan Bender igrao je 12 minuta, upisao dva poena uz šut 1-3.

Memphis Grizzlies – Minnesota Timberwolves 93:71

Memphis igra sjajno, imaju četiri pobjede zaredom, a u zadnjih šest utakmica upisali su pet pobjeda. JaMychal Green predvodio je Memphis s 19 poena i osam skokova. Doprinos s klupe dao je i Zach Randolph koji je imao 18 poena is sedam skokova. Kod gostiju najraspoloženiji je bio Zach LaVine s 22 poena, tri dodavanja i dvije ukradene.

Milwaukee Bucks – Golden State Warriors 121:124

Warriorsi su upisali i sedum pobjedu zaredom, 11 u sezoni. Kevin Durant s 30 poena, bio je predvodnik Warriorsa. Uz to imao je još i šest skokova, pet dodavanja, dvije ukradene i blokadu. Klay Thompson imao je 29 poena uz tri skoka i dva dodavanja. Kod Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 30 poena, četiri skoka, šest dodavanja i dvije ukradene. Jabari Parker imao je 28 poena, pet skokova, pet dodavanja i dvije ukradene.

Los Angeles Clippers – Chicago Bulls 102:95

Sjajnim preokretom u posljednjoj četvrtini Clippersi su uspjeli doći do 12 pobjede u sezoni. Blake Griffin je bio najbolji s 26 poena, 13 skokova i pet dodavanja. Chris Paul je imao 19 poena, četiri skoka i osam dodavanja uz dvije ukradene. Kod Bullsa najbolji je bio Dwyane Wade s 28 poena, osam skokova i tri dodavanja. Jimmy Butler je imao 22 poena i šest skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE