Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odlièni Jukiæ u pobjedi svoje momèadi

Juèer ste na našem portalu mogli proèitati novi izvještaj iz sveuèilišne košarke gdje ove sezone nastupa èak 14 naših predstavnika.

Ispravak: Jukiæ je igrao, i to odlièno

Prema juèerašnjim podacima službene stranice niti jedan Hrvat nije nastupio na parketu, no današnji ispravak primijeæen na amerièkoj stranici ESPN navodi, da je Mislav Jukiæ odigrao još jednom jednu odliènu utakmicu.

U vrlo napetoj utakmici gdje je Jukiæevo sveuèilište St. Francis slavilo rezultatom 68:67, je naš predstavnik upisao 10 poena (5/9 iz igre), 8 skokova i 5 asistencija. Inaèe domaæi su sredinom drugog djela imali prednost i od 10 poena razlike, no gosti su dobre tri minute prije kraja uspjeli preokrenuti rezultat i povesti košem razlike; 61:60. No, nakon tog domaæi rade niz od 5 uzastopnih koševa i rješavaju pitanje protivnika.

Što se tièe današnjeg dana, Meðimurac Sandi Maricus je neoèekivano ostao bez minutaže. Inaèe,  freshman na klupi priznatog sveuèilišta Purdue je nakon prve dvije utakmice na prosjeku od 8 poena i 4,5 skokova po susretu za 16 minuta provedenih na parketu.

Za kraj spomenimo da je bez prave prilike ostao i Paolo Ivis.

Hrvati u NCAA, 21.11.2010

Loyola (MD) – Darthmouth 59:73
(Ivis bez uèinka)

Purdue – Oakland 82:67
(Maricus nije igrao)

Latest Posts

NE PROPUSTITE