Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odnos Jacksona i Porzingisa ne napreduje

Čudne stvari se i dalje nastavljaju događati u New York Knicksima. Nakon što je krajem sezone Phil Jackson javno tražio Carmela Anthonyja da se odrekne klauzule u ugovoru po kojoj ne može biti razmijenjen, uslijedile su nesuglasice s mladom zvijezdom Kristapsom Porzingisom.

Naime, Porzingis je izjavio kako je okruženje u Knicksima jako loše, a potom se nije pojavio na posljednjem okupljanju s upravom i medijima. No, on nije jedini igrač koji je nezadovoljan organizacijom jer su i ostali mladi igrači iskazali nezadovoljstvo Jacksonovim nametanjem triangle offense kulture.

Porzingis je otišao u Latviju gdje planira provesti vrijeme do početka ljetnog kampa, a Stefan Bondy iz New York Daily Newsa tvrdi kako su se Jackson i Kristapsov brat/agent susreli zbog izglađivanja odnosa:

Dakako, dug sastanak u New Yorku nije postigao puno u izglađivanju odnosa jer je Jackson ostao dosljedan svojim ciljevima“.

Očito je kako Porzingis ne može napraviti puno o svojoj budućnosti jer Jackson ne namjerava popustiti u svojoj filozofiji dok u isto vrijeme pokušava imati što veći utjecaj na trenersko osoblje. Prema nekim izvorima, jedan od Jacksonovih ciljeva je fokusirati treninge oko triangle offensea“, izjavio je Bondy.

Najčudnije u ovoj situaciji je što Knicksi jučer nisu obnovili ugovor najdražeg Porzingisova pomoćnog trenera Josha Longstaffa koji je imao jako dobar odnos s igračem.

Time Jackson očito daje do znanja tko je vođa franšize te kako želi jako velik utjecaj na trenerske odluke. No, činjenica je kako radi čudne, radikalne i loše poteze te polako gubi kompas u „Velikoj Jabuci“. Ali tko to može reći čovjeku koji je osvojio 11 naslova kao trener?

Latest Posts

NE PROPUSTITE