Sunday, December 10, 2023

ZADNJE OBJAVE

Odom i službeno u Dallasu, West u Pacersima

Došla je i službena potvrda iz Los Angelesa odnosno Dallasa da je sada veæ bivši Laker, Lamar Odom, potpisao ugovor s prošlogodišnjim prvacima – Mavericksima.

Lakersi su dali Odoma i pick druge runde drafta, dok su Mavericksi iskoristili tzv. trade exception vrijedan 8,9 milijuna dolara te prema Lakersima poslali samo svoj pick prve runde. Veæ je sve bilo dogovoreno prošlog èetvrtka, ali nijedna od dviju strana nije željela izlaziti u javnost s tom informacijom.

Naime, nakon što je Odom saznao da ga Lakersi žele razmijeniti kako bi dobili Chrisa Paula iz New Orleasna, te nakon što je isti taj trade propao, on se odluèio ne pojaviti na treningu, te je zatražio transfer u neki drugi klub.

Na ovu odluku najburnije je reagirao Kobe Bryant koji je izrazio veliku žal za odlaskom jednog od najboljih igraèa kluba s kojim je prošao kroz mnoge “bitke”, a sada ga gleda kako odlazi. Pau Gasol je još uvijek u klubu, ali pitanje koliko dugo s obzirom da su Chris Paul i Dwight Howard još uvijek u kombinacijama.

New York Knicksi našli su “zamjenu” za Chaunceyja Billupsa kojeg su se riješili prije nekoliko dana. Rijeè je o još jednom veteranu, Mikeu Bibbyju, koji je prošlu sezonu završio kao èlan momèadi Miami Heata.

Billups se s druge pak strane nada da æe njegova “sloboda” pobuditi interes najjaèih klubova u ligi odnosno onih momèadi koje pretendiraju na naslov. Prema pisanju Yahoo! Sportsa, amerièki razigravaè nada se eventualnom transferu u Lakerse ili Heat kojem gotovo pa nasušno treba jedan solidan razigravaè.

I za kraj spomenimo da su Indiana Pacersi, nakon propalih pregovora s Boston Celticsima, potpisali dvogodišni ugovor s Davidom Westom, bivšim èlanom New Orleansa. West æe u dvije sezone u Pacersima inkasirati 20 milijuna dolara, dok su mu Celticsi za tri nudili “tek” 24.

Latest Posts

NE PROPUSTITE