Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odom iskljuèen, Garnett izgubio živce

Igraèki su ispadi obilježili otvarajuæi, božiæni dan nove NBA sezone. U glavnim su ulogama bili 35-godišnji krilni centar Boston Celticsa Kevin Garnett, te 32-godišnje krilno pojaèanje prvaka Dallasa Lamar Odom.

Garnett je promašio šut za produžetke s istekom vremena u 106:104 porazu svoje momèadi na gostovanju kod New York Knicksa u Madison Square Gardenu. U tome ga je dobrom obranom djelomièno onemoguæio i krilni igraè domaæe momèadi Bill Walker.

Pri svom veselju zbog pobjede i Garnettova promašaja Walker se nakon zvuka sirene našao upravo na putu vjerojatno najprgavijeg košarkaša lige, koji je, oèito srdit zbog nekog ranijeg detalja ili više njih, uhvatio Walkera za vrat prije no što su ga krenuli smirivati drugi igraèi, a meðu prvima ozlijeðeni playmaker i ovogodišnje pojaèanje domaæe momèadi Baron Davis.

Zasad nema informacija o tome da bi legendarni košarkaš mogao biti kažnjen.

Kažnjen æe zato biti Lamar Odom, koji je u debitantskom nastupu za Dallas Maverickse zaradio iskljuèenje u treæoj èetvrtini reprize lanjskog finala doigravanja, u kojem je Miami Heat posramio prvake na njihovu parketu 105:94.

Lani najbolji šesti košarkaš lige je, nezadovoljan jednom dosuðenom mu osobnom pogreškom, spojio dvije tehnièke pogreške zaredom, èime je automatski iskljuèen.

S terena je svejedno ispraæen ovacijama s tribina. Na isti ga je naèin publika u Dallasu pozdravila pri ulazu u igru u prvoj èetvrtini. Dvoboj je završio sa skromnim uèinkom od èetiri poena i èetiri skoka. Pogodio je prvi svoj šut na utakmici, tricu, da bi potom promašio iduæih pet.

Latest Posts

NE PROPUSTITE