Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odom napustio Dallas zbog svaða s Cubanom i Nowitzkim

Nakon što je èetiri mjeseca branio boje Mavericksa, Lamar Odom prekinuo je suradnju s aktualnim prvacima. Kako to obièno biva bio je to miroljubiv rastanak bez nekih pretjeranih zamjerki, no nismo dugo èekali da istina izaðe na vidjelo.

Od samog dolaska u Dallas bilo je oèito da se Odom nije snašao, no da stvar bude gora niti se pokušao uklopiti u novu ekipu. Statistike su mu nikada lošije, igra još gora, pa je prekid suradnje bilo realno oèekivati. No incident koji je procurio iz svlaèionice Mavsa samo je ubrzao neizbježan rastanak.

U utakmici koju je Dallas izgubio od Memphisa, kontroverzni vlasnik Mark Cuban na poluvremenu je upitao Odoma “jesi li  s nama ili protiv nas?”. Lamar to nije najbolje prihvatio, pa su suigraèi morali smirivati uzavrele strasti. No to je samo poèetak sage koja se dogodila na toj utakmici. Na kraju susreta prva zvijezda ekipe Dirk Nowitzki prišao je Odomu te mu saopæio kako se mora koncentrirati te kako ne pruža dovoljno u svojim nastupima, što bivši igraè Lakersa nije najbolje prihvatio, no ni inaèe miroljubivi Nijemac nije popustio pa su suigraèi morali prekidati potencijalni fizièki obraèun.

Sljedeæi dan Odom je napustio Mavse, a Dirk i Carlisle odbili su davati izjave. Ekipa koja je baš timskom kemijom i ekipnom igrom došla do naslova ne treba ovakve igraèe, a i Lamar može puno bolje od igara koje je pružao, tako da su u ovoj situaciji potencijalno svi na dobitku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE