Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Odom priželjkuje povratak u Lakerse

Nakon što su mijenjali Lamara Odoma u Dallas na poèetku sezone Los Angeles Lakersi ostali su bez svog najboljeg šestog igraèa što se itekako odrazilo na nastupu u ovogodišnjem doigravanju. Tada su se Lakersi i Odom rastali u niti malo lijepim okolnostima.

Danas, nakon što je sezona završila kako za Lakerse tako i za Odoma poèinju se pojavljivati informacije kako su obje strane spremne krenuti ispoèetka i dogovoriti novu suradnju. Lamar Odom oèekuje da Dallas Mavericksi, nakon njegove veoma loše sezone, otkupe njegov ugovor èime bi postao slobodan igraè ovog ljeta. S druge strane Lakersima je oèajno potreban igraè s klupe a Odom se èini kao odlièno rješenje.

Stephen A. Smith, analitièar ESPN-a, koji je veoma blizak s Odomom rekao je kako Odom itekako želi zaigrati opet za Lakerse te da oèekuje razgovor s generalnim menadžerom Lakersa Mitchom Kupchakom i vlasnicima. Takoðer je napomenuo kako su trener Brown i Kobe Bryant izrazili želju da vide Odoma opet u dresu Lakersa naredne sezone.

Pored Odoma kojeg žele vratiti nazad u LA, Lakersi su prema neslužbenim informacija zainteresirani za povratak još jednog bivšeg igraèa a rijeè je o Trevoru Arizi.

Period za razmjenu igraèa ali i rješavanje situacije oko slobodnih igraèa kreæe za mjesec dana kada æe zasigurno biti poznata sudbina Lamara Odoma i Trevora Arize.

Latest Posts

NE PROPUSTITE