Wednesday, November 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

Održan treæi sastanak izmeðu lige i igraèa

Danas je održan novi, treæi nakon poèetka lockouta, sastanak izmeðu predstavnika igraèa i NBA lige. Kao i na prošlom sastanku, samo su najvažnije osobe s obje strane prisustvovale.

- Advertisement -

Prošli sastanak trajao je 6 sati, ovaj je bio neznatno kraæi, oko 5 i pol sati. Ponovno je ponuðeno veoma malo detalja s pregovora, tek pokoja izjava sudionika. Ipak, to je sve dio njihovog dogovora, odluèili su ne iznositi detalje sastanaka u javnost.

Od onoga što smo uspjeli saznati, veæ je zakazan novi sastanak koji bi se trebao održati sutra (èetvrtak), a moguæe je da æe biti održan još jedan sastanak u petak. Ovo je zasigurno pozitivan znak, iako ne znamo dolazi li do napretka barem se pregovori održavaju i postoji moguænost napretka.

Predstavnici Sindikata igraèa na ovim pregovorima bili su izvršni direktor Sindikata igraèa Billy Hunter, predsjednik Sindikata igraèa Derek Fisher, savjetnici Jeffrey Kessler i Ron Klempner te ekonomist Kevin Murphy. NBA ligu su predstavljali komesar David Stern, njegov zamjenik Adam Silver, savjetnik Dan Rube te vlasnik Spursa Peter Holt.

- Advertisement -

“Mislim da ima dovoljno vremena da postignemo dogovor”, izjavio je Hunter nedugo nakon završetka sastanka. Savjetnik Kessler je pak priznao dogovor o ogranièenom pružanju informacija za javnost: “Imamo meðusobni dogovor da ne raspravljamo dogovore sa sastanka s javnošæu.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE