Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ohio State i Duke nastavljaju s pobjedama

Nove 54 utakmice odigrane su u NCAA ligi, diviziji 1. ekipe s ulogama favorita uglavnom su uspjele ostvariti uvjerljive pobjede, tek je Arizona doživjela poraz u gostima.

Ohio State došao je do svoje treæe uzastopne pobjede. Bez ikakvih problema, sa 85:41 svladali su momèad Jackson State koja je upisala 4 poraza u prve 4 utakmice sezone. U pobjednièkoj momèadi ponovno je vrlo dobar bio Jared Sullinger sa 20 poena i 11 skokova, dok su Deshaun Thomas, William Buford i Jordan Sibert svaki upisali po 11 poena.

Mike Krzyzewski na kormilu Duke Blue Devilsa ostvario je svoju 904. pobjedu. Njegovi su košarkaši svladali Davidson 82:69. Prvo poluvrijeme su gosti sa sveuèilišta Davidson uspjeli parirati Dukeu te su veæinu od prvih 20 minuta proveli u vodstvu. Duke je prelomio susret poèetkom drugog poluvremena, kada su na 7 minuta zaustavili protivnike od postizanja koša iz igre. Nakon tog perioda njihova prednost iznosila je 20 poena, što su bez poteškoæa oèuvali do kraja. Austin Rivers, sin trenera Boston Celticsa, Doca Riversa, postigao je 17 poena, jednako kao i Seth Curry, mlaði brat Stephena Curryja, igraèa Golden State Warriorsa.

Arizona, momèad postavljena kao 16. najjaèa ekipa ove sezone, doživjela je poraz na gostujuæem terenu kod Mississippi Statea 57:67. Susret je riješen na samom kraju, kada Arnett Moultrie i Wendell Lewis rade seriju 10-0 i odvode Mississippi do èetvrte pobjede. Moultrie je ponio naslov najboljeg igraèa utakmice sa 19 poena i 10 skokova za 25 minuta igre.

Branimir Mikuliæ je u porazu svog High Pointa odigrao 26 minuta te postigao 6 poena (dvije trice). Hrvoje Vuèiæ dobio je 8 minuta igre u pobjedi Valparaisa nad Akronom koje je iskoristio za 2 poena, dok Marin Bavèeviæ nije nastupio u pobjedi TCU-a nad Virginijom.

Isprika: Cvjetièanin i Kalpiæ juèer nastupali za svoje ekipe

Za kraj se želimo isprièati èitateljima zbog pogreške koju smo naèinili u juèerašnjem pregledu NCAA lige. Naime, napisali smo da Filip Cvjetièanin i Antonio Kalpiæ juèer nisu dobili minutažu na parketu, što nije istina. Cvjetièanin je odigrao vrlo dobrih 14 minuta te postigao 10 poena, uz šut iz igre 3/3, dok je Kalpiæ dobio 3 minute igre, ali se nije upisao u statistièke podatke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE