Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Oklahoma i Boston smanjili zaostatak, Clippersi poveli 2-1 pobjedom u gostima

Boston je uspio napokon pobijediti Bullse koji su bili bez Rajona Ronda i smanjiti zaostatak u seriji. Novi triple-double Westbrooka, ali ovaj put su upisali i pobjedu, Clippersi su predvođeni Chrisom Paulom upisali drugu pobjedu u seriji.

Chicago Bulls – Boston Celtics 87:104 (2-1)

Svoju prvu pobjedu u seriju upisali su Celticsi. Iskoristili su izostanak Rajona Ronda u momčadi Bullsa i ostvarili pobjedu koja im daje nadu u prolazak dalje. Boston je sjajno ušao u utakmicu, a četvrtinu su završili s 18 poena prednosti. U drugoj su malo stali, šut ih nije išao i Bullsi su iskoristili tu šansu da se vrate. Treća četvrtina je bila prijelomna, tu četvrtinu su pobijedili s deset razlike i napravili su ponovno dvoznamenkastu prednost. Sve je počelo s dvije trice zaredom Isaiaha Thomasa koji je na kraju završio utakmicu sa 16 poena. Bullsi su imali lošu tricu, šutirali su samo šest od 21.

Bulls:

Dwyane Wade (18p, 3as, 2blk)

Robin Lopez (12p, 6sk)

Celtics:

Al Horford (18p, 8sk, 6as, 4ukr)

Isaiah Thomas (16p, 9as, 2sk)

Jae Crowder (16p, 6sk, 3as)

Oklahoma City Thunder – Houston Rockets 115:113 (1-2)

Thunderi su predvođeni fantastičnim Russellom Westbrookom ostvarili prvu pobjedu u seriji. Russell je imao ponovno triple-double, ali ovaj put je imao i podršku ostalih suigrača. Taj Gibson je završio utakmicu s 20 poena, a Andre Roberson i Victor Oladipo su ubacili po 12 poena. Thunderi su ukupno šutirali iz igre 55%. James Harden je ubacio 44 poena, ali je i promašio tricu koja bi im donijela pobjedu sa zvukom sirene. Harden je u prvoj četvrtini imao čak pet asistencija, ali do kraja utakmice upisao je još samo jednu, a u prvoj četvrtini je upisao čak i četiri izugbljene.

Thunder:

Russell Westbrook (32p, 13sk, 11as, 3ukr, 5izg)

Taj Gibson (20p, 2sk)

Rockets:

James Harden (44p, 6sk, 6as, 7izg)

Lou Williams (22p, 4sk)

Ryan Anderson (18p, 6sk)

Utah Jazz – Los Angeles Clippers 106:111 (1-2)

Gordon Hayward imao je 40 poena, ali ni to nije pomoglo Jazzu da ostvare pobjedu na domaćem terenu. Clipperse je predvodio Chris Paul koji je imao 34 poena, deset asistencija, sedam skokova i dvije ukradene. Domaćini su bili u ovom susretu bez Rudy Goberta što je bio težak udarac za njih. Bez obzira na to što Gobert nije igrao, imali su vodstvo veći dio utakmice. Ali Clippersi su se probudili kada je bilo najvažnije i u četvrtoj četvrtini su uspjeli preokrenuti susret. U drugom poluvremenu Clippersi su ostali i bez Blakea Griffina koji je napustio utakmicu zbog ozljede. Nezgodno je doskočio nakon jedne kontre i pred kraj druge četvrtine je napustio susret. Clippersi su u četvrtoj četvrtini imali seriju čak 15:0, a pet sekundi prije kraja pogodio je ključna slobodna bacanja i riješio je utakmicu.

Jazz:

Gordon Hayward (40p, 8sk, 4as, 2blk, 5izg)

George Hill (26p, 4sk, 3as)

Joe Johnson (13p, 2sk)

Clippers:

Chris Paul (34p, 10as, 7sk, 2ukr)

DeAndre Jordan (17p, 13sk)

Luc Mbah a Moute (15p, 6sk)

Latest Posts

NE PROPUSTITE