Wednesday, November 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

Oklahoma i Memphis æe igrati sedmu

Drama u polufinalnoj seriji NBA doigravanja na Zapadu, izmeðu košarkaša Oklahoma Cityja i Memphisa, prebaèena je za sedmu utakmicu koja se igra u nedjelju kod Oklahome.

- Advertisement -

U šestoj utakmici je Memphis kao domaæin pobijedio 95:83 i tako nastavio seriju sjajnih igara u ovogodišnjem doigravanju, gdje kao klub nastupaju prvi put u povijesti. U doigravanje su startali s najslabije osme pozicije, ali su u prvom krugu izbacili San Antonio, a sada prijete i favoriziranoj Oklahomi.

Durant, Westbrook i društvo iz Oklahome su vodili u petak naveèer na poluvremenu 54:44, no u nastavku su pali u mlin domaæe momèadi koja je prvenstveno odigrala sjajnu obranu u te 24 minute. Oklahoma je u drugom dijelu zabila samo 29 poena, a lošu veèer je pogotovo imao Kevin Durant, najbolji strijelac osnovnog dijela sezone.

Durant je ogled završio sa samo 11 poena, ali i tek tri pogoðena šuta iz igre od èetrnaest.

- Advertisement -

“Bilo je frustrirajuæe. Poèelo je dobro, i osobno sam dobro otvorio utakmicu, no u nastavku je sve nestalo. Ništa, ostaje nam sedma, domaæa utakmica”, kratko je rekao Durant.

Zach Randolph je odigrao još jednu sjajnu utakmicu za Memphis ove sezone, pa je na kraju upisao 30 poena uz 13 skokova, uz šut 12-22. Conley je sa 12 asistencija odlièno razigrao cijelu momèad, a bitne poene su u drugom dijelu postizali i O.J. Mayo (ukupno 16 poena), te Allen (10 poena i pet skokova).

Pobjednik ovog ogleda æe u finalu Zapada igrati protiv Dallas koji se veæ neko vrijeme odmara i èeka ime suparnika. Podsjetimo, s uvjerljivih 4-0 je Dallas u polufinalu Zapada izbacio aktualne prvake, Los Angeles Lakerse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE