Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Oklahoma otpustila Harpringa

Košarkaška ekipa iz Oklahome je napravila promjene u igraèkom kadru. Generalni menadžer Thundersa, Sam Presti, objavio je da su potpisali 10-dnevni ugovor s Antoniom Andersonom, a zbog toga su otpustili Matta Harparinga.

24-godišnji Anderson je poziv Thundera prihvatio nakon odliènih igara u razvojnoj NBDL ligi. U dresu Rio Valley Grande Vipersa je u prosjeku bilježio 15,5 poena, 4 skokova, 5,9 asistencija i 1,3 ukradene lopte za 40 minuta provedenih na parketu u 32 odigrane utakmice.

2009. godine se je nakon neuspješnog drafta prikljuèio ekipi Bobcatsa, gdje je u trening kampu za njih odigrao pet utakmica. U prosjeku je upisivao 3,4 poena, 1,8 asistencija i 1,4 skoka po susretu za 14 minuta. Otkaz je dobio nekoliko dana kasnije, toènije 22.10.2009.

Ove sezone su èelnici NBA ekipa ukupno veæ pozvali 14 igraèa iz NBDL lige da se prikljuèe svojim profesionalnim ekipama.

Thunderi, koji su ove sezone najveæe ugodno iznenaðenje, su u razmjeni igraèa od Utaha doveli Erica Maynora i Matta Harpringa. Upravo Matt je zbog dolaska Andersona postao višak i tak mu je Sam Prestio bio prisiljen uroèiti otkaz.

Thunderi su trenutno peta ekipa u zapadnoj konferenciji, a u 54 odigrane utakmice su 33 puta slavili.

Latest Posts

NE PROPUSTITE