Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Oklahoma svladala Wolvese, Crawford spasio Clipperse

Sedam utakmica se trebalo odigrati sinoć, ali zbog vremenskih neprilika odgođene su dvije utakmice koje su se trebale igrati u New Yorku, tako da samo na kraju ostali na pet dvoboja, a u većini su slavili domaćini.

Prvi susret večeri donio nam je dvoboj Grizzliesa i Magica, a domaća momčad je slavila (103:94) na krilima Zacha Randolpha koji je susret završio s 24 poena, 10 skokova i 6 dodavanja. Grizzliesima je ovo treća pobjeda zaredom i 32. u sezoni.

Anthony Davis nastavlja briljirati u dresu Pelicansa; sinoć je u pobjedi svoje ekipe protiv 76ersa (99:74) zabilježio 32 poena, 10 skokova i 4 blokade za samo 30 minuta na parketu. Dobar je za Pelicanse sinoć bio i Ryan Anderson koji je zabio 19 poena.

Bez Kevina Duranta u rosteru (ozljeda palca) momčad Oklahome se oslonila na ostatak talentirane ekipe; sinoć je u pobjedi nad Wolvesima (92:84) najbolji bio Serge Ibaka koji je zabio 13 poena i uhvatio 19 skokova, a pomogao mu je Westbrook s 18 poena, ali uz loš šut 7/22.

Jedinu gostujuću pobjedu sinoć su ostvarili Boston Celticsi koji su u Salt Lake Cityju svladali momčad Utah Jazza (99:90). Klupa Celticsa je sinoć odlučila pobjednika, a predvodio ih je Tayshaun Prince s 19 poena i 5 dodavanja, a dobar je bio i centar Tyler Zeller koji je zabio 14 poena.

Zadnji susret večeri donio nam je teško izborenu pobjedu Los Angeles Clippersa koji su svladali Nuggetsa (102:98). Jamal Crawford je bio heroj utakmice, s 21 poenom u zadnjoj četvrtini je bio glavni razlog povratka Clippersa u susret i konačne pobjede. Jamal je susret završio s 23 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE