Friday, December 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Oklahoma u gostima kod San Antonija po izjednaèenje serije

Nakon sjajne utakmice broj jedan gdje smo vidjeli puno preokreta i na kraju pobjedu domaæih Spursa veæ veèeras nas oèekuje novi susret i druga utakmica izmeðu Spursa i Thundera. Vjerujemo kako æe i veèeras napadi biti raspoloženi pa æemo uživati u utakmici kao i u nedjelju.

San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder (1-0)  03.00

Manu Ginobili je odgovorio kako ga skupa sa njegovim suigraèima za pobjednièki niz nije niti najmanje briga i da im je nešto sasvim drugo na pameti kada su ga pitali o dvadesetoj u nizu. Još sedam pobjeda ih dijeli od toga i oni su itekako svjesni da se na kraju samo to i broji. Još jednom sjajnom predstavom po tko zna koji puta u ovogodišnjem doigravanju moèad San Antonia je slavila u prvom ogledu protiv Oklahome 101:98 i tako povela 1-0 u seriji. Da nije bilo lude tricaške završnice Hardena i Westbrooka rezultat bi bio puno uvjerljiviji što ovih +3 u konaènici ne sugerira no Popovich zna da je to najmanje važno i spremno doèekuju veèeras novi ogled. Spursi su odlièno odigrali posljednju èetvrtinu u koju su ušli sa minusom od 9 poena a veæim dijelom te zadnje dionice je na parketu uz neizostavnu trojku proveo dvojac NealJackson. Oklahoma nije imala odgovora za tu petorku i kako se bližio kraj prednost se poveæavala da bi tek u zadnjoj minutu ju smanjili radi par pogoðenih trica no Spursi su bili mirne ruke na crti slobodnih bacanja i nisu doveli u pitanju pobjedu. Kod gostiju se uz sjajnog Duranta (27 poena, 10 skokova) izdvojio još i Harden sa 19 poena (5-9 šut za tri) te veteran Fisher koji je ubacio 13 poena za što mu je trebalo samo 8 lopti. Pomalo je razoèarao Westbrook koji je potrošio èak 21 šut za 17 poena i od njega se oèekuje puno bolja igra veèeras. I jedni i drugi su kompletni i nemaju problema sa ozljedama tako da nas isti sastavi oèekuju i za današnji susret.

Spursi su pokazali kako mogu dobiti Oklahomu èim malo jaèe stisnu gas pa nema razloga da ne slave niti u veèerašnjem susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE