Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Oladipo i Cousins proglašeni igračima tjedna

Centar New Orleans Pelicansa DeMarcus Cousins proglašen je igračem tjedna u Zapadnoj konferenciji, a bek šuter Indiana Pacersa Victor Oladipo okitio se istom nagradom u Istočnoj konferenciji NBA lige.

Obje momčadi u posljednja su tri susreta pokazale solidnu formu, ostvarivši po dvije pobjede i jedan poraz. Pelicansi su svladali Sacramento i Cleveland, a izgubili od Orlanda, dok su Pacersi bili bolji od Minnesote i San Antonija, a nadigrali su ih Oklahoma City Thunderi.

Za solidnu formu Pelicansa i Indiane, svojevrsnih ‘nagaznih mina’ lige, najzaslužniji je bio upravo spomenuti dvojac.

Sjajni Cousins je protiv bivšeg kluba Sacramenta pružio vjerojatno najdominantniju predstavu u bilo kojoj utakmici ove sezone – upisao je nevjerojatan 41 poen, uz čak 23 skoka i šest asistencija, a dva dana kasnije pobrinuo se da Pelicansi sruše i Cleveland. U tom je susretu upisao 29 koševa, 12 skokova i deset asistencija.

Victor Oladipo je bio treći najbolji strijelac proteklog tjedna, u prosjeku je zabijao 28.7 koševa po utakmici, uključujući 23 koša u pobjedi nad Minnesotom, dok je sinoć Spursima zabio tricu za pobjedu. Čak i u utakmici koju su Pacersi izgubili protiv Oklahome, Oladipo je zabio 35 koševa uz sjajan šut iz polja – 11/18.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE