Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Oladipo propušta susret protiv Boston Celticsa?

Indiana Pacersi postaju sve opasnija momčad. U Istočnoj konferenciji probili su se na šesto mjesto zahvaljujući impresivnom nizu od pet uzastopnih pobjeda, a večeras publiku u Bankers Life Fieldhouseu očekuje prava poslastica, jer u goste stiže prva momčad lige – Boston Celticsi.

Nema sumnje kako Pacersi uoči ovog susreta odišu optimizmom, no nažalost po njih, pojavio se problem s jednim od njihovih ključnih igrača.

Naime, Victor Oladipo u sinoćnjoj je pobjedi nad Toronto Raptorsima ozlijedio desno koljeno i njegov nastup protiv Celticsa je pod znakom upitnika.

Mladi bek šuter ponajbolji je pojedinac Pacersa ove sezone, s 22,8 koševa po susretu prvi je na ljestvici strijelaca. Nakon što je s Kyleom Lowryjem iz redova Raptorsa sinoć imao nezgodni sudar ‘koljenom u koljeno’ tijekom posljednje četvrtine, Nate McMillan ga više nije vraćao u igru.

“Ne mogu vam ništa obećati što se tiče utakmice protiv Bostona, samo mogu reći da sam uvijek optimist, kakva god situacija bila”, prokomentirao je Oladipo nakon utakmice s Raptorsima.

Možda je ovo prilika za dodatni istup našem Bojanu Bogdanoviću.

Latest Posts

NE PROPUSTITE