Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Oladipo: “Umoran sam od čestih usporedbi mene i Paula Georgea”

Razmjenom između Oklahoma City Thundera i Indiana Pacersa, all-star Paul George došao je u redove Thundera, a u drugom smjeru pošli su Victor Oladipo te Domantas Sabonis. Iako je cijeli svijet mislio kako je Indiana “izvukla deblji kraj”, Oladipo dokazuje suprotno.

Naime, 25-godišnji šuter  bilježi najbolje brojke u dosadašnjoj karijeri (U prosjeku 24,5 poena, četiri asistencije, 5,3 skoka ). Sve bolju igru pokazao je na sinoćnoj utakmici protiv Nuggetsa iz Denvera tako što im je zabio čak 47 poena (15/28 iz polja, 6/12 za tri poena). U medijima, Oladipo se često uspoređuje s bivšom zvijezdom Pacersa, Paulom Georgeom, pa je za novinare izjavio:

“Već sam umoran od čestih usporedbi mene i Paula Georgea. Obojica smo nastavlili dalje sa životima. Život ima svoj put, stvari se događaju. Ja sam sretan ovdje, on je sretan tamo. Želim mu sve najbolje. Nemam nikakvog nepoštovanja prema njemu i situaciji koja se dogodila. Samo sam zahvalan i počašćen ovim dresom svaku utakmicu.”

193 centimetara visoki Victor, jedan je od glavnih kandidata za osvajanje MIP (Most Improved Player) nagrade. Valja napomenuti da i Domantas Sabonis također bilježi bolje brojke u odnosu na prošlu sezonu te da je ova promjena “preporodila” obojicu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE