Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Olajuwon hvali Porzingisa: “Fantastičan je, mislim da na parketu može raditi što god želi”

NBA legenda Hakeem Olajuwon je izjavio da bi volio raditi s Kristapsom Porzingisom, ali da ipak misli da Latvijcu nije potrebna velika pomoć, jer je već odličan igrač.

“Mislim da je vrlo spretan i pametan. Njegova visina mu je prednost u postu. Igrač koji je vrlo vješt u post igri je za mene već odličan. To mu omogućava da igra lakše i opuštenije.”, rekao je Olajuwon.

Olajuwon u subotu nije imao šansu vidjeti uživo Porzingisa, jer on zbog manjih problema s leđima nije ulazio u igru tijekom utakmice protiv Houstona, igranoj u Toyota Centeru.

Osvrnuo se i na fizikalije latvijskog igrača.

“Svatko može fizički ojačati. On je čudesan, uvijek igra s velikom dozom samopouzdanja, koristi različite pokrete, a šutira i trice. Mislim da mu je post igra najvažnija zbog njegove visine i dužine ruku. Toliko je spretan da na parketu može činiti što god želi.”

Porzingis je izjavio kako je gledao puno Olajuwonovih videa, te da zna da je on s Rocketsima osvojio titulu 1994. godine pobijedivši u finalu upravo New York Knickse. Dao je i komentar o znanom Hakeemovom potezu, “Dream Shakeu”.

“Pokušao sam izvesti Dream Shake, no ne bih rekao da ga mogu izvesti tako dobro, kao što je on to činio.”, izjavio je Porzingis.

Latest Posts

NE PROPUSTITE