Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Olajuwon: McGee æe dominirati NBA ligom

Nakon što je bio mentor LeBronu Jamesu i Dwightu Howardu, jedan od najboljih košarkaških centara svih vremena, Hakeem Olajuwon, ljetos je radio na igri manje poznatog JaValea McGeea.

Centar Denver Nuggetsa definitivno posjeduje veliki talent koji tek treba izaæi na vidjelo. Olajuwon smatra da bi McGee (24), nakon rada s njime, trebao dominirati NBA ligom u iduæih desetak godina.

“Bez ikakve dvojbe on je nadolazeæa zvijezda. Ima iznimno veliki talent. Pokazao sam mu sve poteze koje sada treba samo usavršiti da bi dospio na najvišu moguæu razinu”, rekao je Olajuwon za FOX 26 Sports.

“Pokreti na kojima smo radili nisu za teške centre. On je agilan, njegovi pokreti su elegantni… Jedva èekam vidjeti kako æe igrati u nadolazeæoj sezoni.”

Nije samo Olajuwon bio oduševljen ovom suradnjom, veæ i glavni akter iste – McGee.

“Sve što mi je Hakeem pokazao veæ otprilike znam. Ali, naèin na koji to pokaže je nevjerojatan. Ukazao mi je na nekoliko stvari o kojima uopæe nisam razmišljao prije toga”, rekao je McGee.

Centar Nuggetsa je prošle sezone bilježio 10,3 poena, 5,8 skokova i 1,6 blokada u prosjeku po susretu, u kojem je prosjeèno dobivao 20-ak minuta na parketu.

Recimo i da jedan tjedan “školice” kod Olajuwona košta “sitnih” 50 tisuæa dolara.

Latest Posts

NE PROPUSTITE