Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Olympiakos ponudio ugovor Allenu Iversonu

Vlasnici grèkog kluba ne odustaju od potrage za novim NBA zvijezdama spremnima na preseljenje preko Atlantika. Allen Iverson je i službeno dobio ponudu za dvogodišnji ugovor.

Ofenziva braæe Angelopoulos prema NBA igraèima ne jenjava niti za vrijeme gospodarske krize. Nakon što su prošlog ljeta doveli Josha Childressa, ovaj put oko su bacili na istinsku legendu NBA lige – Allena Iversona. Nakon nekoliko dana nagaðanja u medijima, napokon je upuæena i službena ponuda prema ”The Answeru”.

Vlasnici Olympiakosa Iversonu su ponudili dvogodišnji ugovor vrijedan 10 milijuna dolara što je iznos u razini onoga koji Iverson traži na NBA tržištu. Pitanje je samo hoæe li se nekada najbolji strijelac u NBA odluèiti na prelazak u Europu. Poznajuæi Iversona i njegovo gledanje na moguæu smanjenu ulogu na buduæoj NBA destinaciji ništa nas ne bi trebalo iznenaditi.

Prije Iversona braæa Angelopoulos su slièan ugovor ponudila i omalenom Nateu Robinsonu, a navodno su bili zainteresirani i za dovoðenje Linasa Kleize, Davida Leeja i Ramona Sessionsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE