Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Omer Asik poslan u Pelicanse

Houston Rocketsi su poslali centra Omera Asika u New Orleans Pelicanse s ciljem da još više očiste salary cap i krenu u lov na LeBrona Jamesa ili Carmela Anthonyja.

U zamjenu za Asika i 1,5 milijuna dolara, Rocketsi će od Pelicansa dobiti izbor prve runde drafta sljedeće godine. Rocketsi su ovim potezom najavili i očekivanu razmjenu Jeremyja Lina koja će napraviti ogromnu rupu u salary capu koja bi mogla biti dovoljna za jednu od dvije zvijezde koji su na tržištu ovo ljeto.

Turski centar je prošle godine prosječno zabijao 6 poena, uz 8 skokova te je bio zamjena novopridošlici, centru Dwightu Howardu. Asik je već prošlo ljeto zatražio razmjenu, ali tijekom cijele sezone Rocketsi nisu našli ponudu koja im odgovara.

Pelicansi su cijele prošle sezone tražili centra koji će barem malo pomoći mladoj zvijezdi Anthonyju Davisu, a sada su dobili odličnog obrambenog igrača koji će još više zatvoriti reket. Izbor drafta koji je uključen u razmjenu ima zaštitu te će ići Rocketsima samo ako bude od 4 do 19 mjesta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE