Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

“On je najuzbudljiviji igrač današnjice. Mislim da je to zapravo Bog prerušen u Michaela Jordana”

Michael Jordan je u svojoj drugoj NBA sezoni zbog loma koščice u nozi već u trećoj utakmici sezone odigrao samo 18 utakmica regularnog dijela sezone. Iako su mi branili povratak u igru da se potpuno oporavi slijedeću sezonu, Michael je inzistirao da se vrati na parket u posljednjim utakmicama regularnog dijela sezone i odvede svoje Bullse do NBA doigravanja 1986.

Bila je to druga utakmica prve runde protiv kasnijih prvaka Boston Celticsa u kojoj je Jordan pokazao koliko se zapravo oporavio od ozljede. U prepunom Boston Gardenu Jordran je postavio rekord doigravanja po proju postignutih poena. Celticsima je zabio velikih 63 poena. Celticsi su na kraju pobijedili 135-131 nakon dva produžetka te pomeli Bullse sa 4-0, ali Jordanov rekord još uvijek stoji.

Michael je bio odličan u toliko toga, osobno sam htio stati i gledati ga kako igra – dok sam bio na terenu, izjavio je njegov suigrač John Paxson.

Zvijezda Celticsa Larry Bird također nije mogao vjerovati čemu je svjedočio:

Nisam mislio da itko može to što nam je Michael napravio, rekao je oduševljeni Larry Bird. On je najuzbudljiviji igrač današnjice. Mislim da je to zapravo Bog prerušen u Michaela Jordana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE