Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Oporavljeni Brandon Roy poèinje trenirati

Brandon Roy dobio je dopuštenje lijeènika da se vrati treninzima samo tri tjedna nakon dvije operacije na koljenu. Do kraja ovoga tjedna trebao bi se vratiti i utakmicama.

“Sigurno æu igrati protiv Detroita u nedjelju i možda protiv Toronta u petak. Uzbuðen sam i osjeæam se prilièno dobro”, izjavio je Roy u ponedjeljak.

Roy je izrazio želju da u poèetku ulazi sa klupe dok ne uðe u natjecateljsku formu.

“Nisam igrao od 15. prosinca, pa želim polako dobiti osjeæaj igre. Trebam vratiti snagu u nogama i vratiti se u ritam igranja”, dodao je Roy.

Roy je imao operacije na oba koljena 17. sijeènja. Tada je procijenjeno da æe se na parkete vratiti za 3-6 tjedana. Operacije su proglašene uspješnima, meðutim to je najviše što su doktori mogli napraviti za Royeva koljena. Ozljeda je takve prirode da njegova koljena više nikada neæe biti ista kao prije ozljede.

U pitanje je došao i nastavak ove sezone, spominjala se moguænost da æe Roy dobiti slobodno ostatak regularne sezone kako bi se odmorio, meðutim najnovije vijesti govore u prilog ovotjednom povratku. Bek Portlanda slovi kao veliki borac pa se stoga pretpostavlja da æe taj brzi povratak utakmicama pomoæi Portlandu u teškoj borbi za doigravanje. Trenutno ekipa iz Oregona drži 8. mjesto na Zapadnoj konferenciji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE