Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando dobio sedmu utakmicu zaredom

Košarkaši Orlando Magica i dalje su neporaženi u pripremnim utakmicama za novu NBA sezonu, koja æe poèeti u utorak. Orlando je u srijedu upisao sedmu uzastopnu pobjedu, svladavši kao domaæin Indianu 117-87.

Orlando æe u petak igrati protiv Atlante. U sluèaju nove pobjede, prvi puta u povijesti bit æe neporažen u predsezoni. Vince Carter postigao je protiv Indiane 21 koš, Marcin Gortat dodao je 15, a Dwight Howard i Brandon Bass po 14 koševa. Howard se i dalje muèi s crte za slobodna bacanja, u ovoj utakmici pogodio ih je samo 6 od 16, a njegov postotak s crte za slobodna bacanja u predsezoni je mršavih 50.7%.

“Lijep je osjeæaj konstantno pobjeðivati, na dobrom smo putu. Meðutim, to ne znaèi baš ništa, jer æemo opet sezonu zapoèeti s omjerom 0-0 “ kaže Howard.

Magic je i u ovoj utakmici igrao bez Rasharda Lewisa, koji je suspendiran na deset utakmica nakon što je dopinško testiranje pokazalo povišenu razinu testosterona u njegovom tijelu. Lewis neæe igrati niti u petak protiv Atlante, buduæi da se Orlando želi pripremiti za poèetak sezone bez njega u sastavu. Roy Hibbert je predvodio strijelce Indiane s 20 poena, od èega je 14 postigao u prvom poluvremenu.

I dok Orlando nije izgubio niti jednu utakmicu predsezoni, New Jersey Netsi nisu ubilježili niti jednu pobjedu. U srijedu su izgubili od New York Knicksa 94-92, što im je bio šesti poraz.

Dwyne Wade predvodio je Miami s 35 poena u domaæoj pobjedi protiv Memphisa 99-93. Za goste je Rudy Gay ubacio 28 poena.

Boston je u gostima svladao Cleveland 96-82 uz 21 koš Eddieja Housea. Kevin Garnett i Ray Allen nisu igrali za Celticse, a trener Doc Rivers obznanio je da je uoèi utakmice tražio i od Paula Piercea da se odmori. Ovaj me, meðutim, ipak poèeo utakmicu, te je ubacio 11 poena u 13 minuta susreta. U Clevelandu je LeBron James postigao 18 poena, a Shaquille O’Neal 16. Cavaliersi su izgubili èetvrtu od sedam pripremnih utakmica.

Rezultati:
Orlando – Indiana 117 – 87
Cleveland – Boston 82-98 (video)
New Jersey – New York 92-94
Miami – Memphis 99-93

Latest Posts

NE PROPUSTITE