Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando lako protiv oslabljenog Phoenixa

Domaæini su ostvarili maksimalan uèinak u noæi sa èetvrtka na petak u NBA ligi, najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta. U tri odigrane utakmice upisali su tri pobjede.

Orlando je u Amway Centeru savladao Phoenix Sunse s lakih 105-89. Od samog poèetka Orlando je imao kontrolu rezultata u svojim rukama, a u jednom trenutku i vodstvo od èak 32 koša razlike. No Phoenix je na kraju ipak uspio izvuæi podnošljivi poraz nakon što je dan ranije stradao na gostovanju kod Orlandovog susjeda Miamija s 27 koševa razlike.

Svi igraèi poèetne petorke Orlanda ostvarili su dvoznamenkast uèinak prema broju koševa, a najbolji je bio Dwight Howard s 20 koševa i 12 skokova, dok je Jameer Nelson uz 15 koševa upisao za sebe rekordnih u sezoni 12 asistencija.

U redovima Sunsa, koji su bili oslabljeni za neigranje playmakera Stevea Nasha (ozljeda prepona), najbolji je bio Grant Hill s 21 košem.

Danny Granger ubacio je 22 koša, a Roy Hibbert 18 uz 8 skokova u 107-80 pobjedi Indiane nad LA Clippersima. Brandon Rush i A.J. Price dodali su svaki po 14 koševa za Pacerse koji su imali 51% šuta iz igre i tako nadoknadili odsustvo startera Darrena Collisona (gležanj) i Mikea Dunleavyja (suprugin porod). Kod Clippersa je najefikasniji uèinak ostvario Eric Gordon s 19 koševa.

Portland je bez ozlijeðenog Brandona Roya (lijevo koljeno) pobijedio Denver Nuggetse po peti put u sedmom meðusobnom dvoboju u svom Rose Gardenu. Bilo je 86-83 za Portland koji je tako uspio nadoknaditi deficit od devet koševa na poluvremenu.

LaMarcus Aldridge zabio je 24 koša, Wesley Matthews dodao je 20 uz 10 skokova, dok je Andre Miller 12 od svojih ukupno 16 koševa zabio u drugom poluvremenu.

Denver je imao petoricu igraèa s dvoznamenkastim brojem koševa, a predvodio ih je Carmelo Anthony s 18.

Latest Posts

NE PROPUSTITE