Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando Magic želi Franka Vogela

Nakon iznenadne ostavke trenera Orlando Magica Scotta Skilesa, GM Rob Hennigan je imao intervju u kojem je pričao o mogućim nasljednicima. Rekao je kako Orlando Magic, u potrazi za trenerom, planira ponuditi mjestu bivšem treneru Indiana Pacersa Franku Vogelu.

Indiana je odlučila da neće obnavljati ugovor s Vogelom. Vogel je na mjestu glavnog trenera Indiane proveo 5 godina. Za njegovo vrijeme Indiana nije ušla u doigravanje samo jednom, a vrijedni spomena su 2 finala istočne konferencije u kojim su, oba puta, izgubili od Miamija. Sveukupno je imao omjer 250-181.

Vogel je najtraženiji trener koji je ostao na tržištu. Osim s Orlandom, još ga povezuju i s Rocketsima, Knicksima i Grizzliesima.

Kad gledamo roster, Orlando je možda i najbolja situacija za Vogela u koju može doći. Magic je krcat mladim, potencijalnim igračima poput Aarona Gordona, našeg Marija Hezonje i Elfrida Paytona. Orlando će, također, imati dosta slobodnog cap spacea ovoga ljeta, tako da je dolazak Vogela vrlo vjerojatan.

Latest Posts

NE PROPUSTITE