Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando osigurao doigravanje, novi poraz Miamija

Košarkaši Orlando Magica slavili su 93-89 na gostovanju kod Milwaukee Bucksa pobjedu ostvarenu u produžetku. Stigli su njome do omjera 43-26, kojim su osigurali doigravanje za naslov pobjednika NBA lige.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: C.J. Miles (40)
  • Asistencije: Rodney Stuckey (14)
  • Skokovi: Dwight Howard (22)
  • Ukradene lopte: Rodrigue Beaubois (4)
  • Blokade: Nene Hilario (4)

Teško ostvarena pobjeda sakriva u sebi lošu veèer igraèa s crte slobodnih bacanja (20-35) meðu kojima se istaknuo centar Dwight Howard. Pogodio je samo 13 od 24 pokušaja (izjednaèenje osobnog rekorda u broju pokušaja), no nadoknadio to igrom u reketu (šut 9-12) i kompletnom statistikom. Utakmicu je završio s 31 postignutim košem i 22 skoka. Za Magic ono najvažnije, doigravanje je osigurano.

Svoje mjesto u playoffu veæ su ranije osigurali Boston Celticsi koji su s 92-80 u srijedu slavili protiv Indiana Pacersa. Upitno je tek s kojeg æe mjesta krenuti u borbu za prsten prvaka, a posljednjim slavljem ponovno su se izjednaèili s Chicago Bullsima na “jedinici” Istoène konferencije. Paul Pierce ubacio je 20 poena za pobjednike, a Jeff Green dodao 19, od èega 13 u drugoj èetvrtini utakmice.

Novi poraz upisali su igraèi Miami Heata, ovaj puta kod kuæe od Oklahoma City Thundera predvoðenih Kevinom Durantom (29 koševa, sedam skokova, šest asistencija). Bilo je 95-86 za goste nakon što su sastav Heata, u kojem se s 21 poenom i 11 uhvaæenih lopti istaknuo Chris Bosh, zaustavili na 38.5 posto preciznosti šuta iz igre. Durantu je ova pobjeda bila prva u utakmicama protiv sastava u kojem je LeBron James, nakon što je u prijašnjih šest pokušaja upisivao poraze.

Nadoknadivši osamnaest poena manjka sastav Dallas Mavericksa slavio je kod Golden State Warriorsa 112-106. Dirk Nowitzki je za pobjednièki sastav ostvario uèinak od 34 poena i 13 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE