Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando ostvario pobjedu na krilima Howarda i Pietrusa, Nuggetsi bolji od Blazersa

Sinoæ su u NBA ligi odigrane samo dvije utakmice, derbi veæeri odigran je u Dallasu izmeðu istoimenih domaæina i gostiju iz Orlanda, na kraju su slavili gosti. Nuggetsi su uvjerljivo na domaæem terenu porazili Blazerse.

Na terenu se vidjelo da su se igraèi Mavsa istrošili u utakmici protiv Memphisa, jednostavno nisu imali snage i naèina da zaustave igraèe Orlanda. Najefikasniji u redovima gostiju bili su Dwight Howard sa 17 koševa, 20 skokova i 5 blokada i Vince Carter sa 19 koševa i 7 skokova. Jednu od boljih utakmica ove sezone pružio je i igraè sa klupe Mickael Pietrus  koji je ubacio 24 koša (šut iz igre 7-8), a na poèetku druge èetvrtine od 14 koševa Orlanda njegovih je bilo 13. Mavse je predvodio Dirk Nowitzki sa 24 koša i 6 skokova.

Nakon utakmice trener Orlanda Stan Van Gundy je izjavio. “Ovo je definitivno bila jedna od najboljih utakmica Pietrusa. Igraèi Mavsa su promašili nekoliko bitnih šuteva, a mi smo to znali iskoristiti na najbolji naèin.”

Nuggetsi su upisali drugu pobjedu u sedam odigranih utakmica,te su trenutno peta momèad Zapada. Blazersima je ovo bio 13 poraz u 14 odigranih utakmica u Denveru. Trojica igraèa ubacilo je više od 20 koševa, Carmelo Anthony (25k i 5sk), Nene (22k i 4sk) i Chuncey Billups (21k i 6a). Blazerse je predvodio Andre Miller sa 24 koša i 3 skoka.

Rezultati:

Dallas Mavericks – Orlando Magic 82:97
Denver Nuggets – Portland Trail Blazers 109:92

Latest Posts

NE PROPUSTITE