Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando otpustio Ala Harringtona

Čelnici Orlando Magica odlučili su otpustiti veterana Ala Harringtona, koji će vrlo vjerojatno potpisati za neku od ekipa koje se bore za naslov prvaka.

Ovaj 33-godišnji krilni centar prije prošle sezone mijenjan je iz Denvera u Orlando, ali nije često nosio dres Magica. Točnije, prošle je sezone odigrao samo 10 utakmica, prosječno po 11,9 minuta tijekom kojih je postizao 5,1 poen i 2,7 skoka. Zbog operacije koljena je igrao tako malo, a preostaje i upitnik koliko će moći pružiti kada se vrati na parket.

“Službeno je, Orlando me otpustio”, napisao je Harrington putem Instagrama. “Želim zahvaliti svim navijačima Orlanda što su me prihvatili tijekom mog kratkog boravka u ekipi. Bilo mi je zadovoljstvo igrati pred njima. Sada sam gotovo 110% spreman za igru i radujem se budućnosti. Neka telefoni zazvone…”

Unatoč zdravstvenim problemima, sigurno će nekoliko kandidata za naslov prvaka biti zainteresirani jer bi za minimalnu plaću mogli dobiti solidnog igrača s klupe koji je sposoban svojim šutem raširiti reket i olakšati posao suigračima.

Ako zanemarimo prošlu sezonu u kojoj gotovo ni nije igrao, prije toga je pružao solidne igre, sezone 2011/12 u dresu Denvera prosječno je postizao 14,2 poena i 6,1 skok s klupe, tako da bi slično mogao igrati i sljedeće sezone ako dobije pravu priliku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE