Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando pokušava dovesti Montu Ellisa

Orlando Magic intenzivno radi na dovoðenju pojaèanja prije isteka roka za razmjene igraèa, koji je na rasporedu 15. ožujka. Pokušat æe dovesti što bolje igraèe kako bi zadržali Dwighta Howarda, a najnovije glasine govore o pregovorima s Golden State Warriorsima.

Warriorsi bi, prema glasinama, trebali poslati Montu Ellisa, Andrisa Biedrinsa i Dorella Wrighta, dok bi Orlando ostao bez Ryana Andersona, J.J. Redicka, Hede Turkoglua i Quentina Richardsona. Ne zna se toèno koji bi igraè mogao završiti u kojoj ekipi jer bi u razmjenu trebala biti ukljuèena i treæa ekipa, New Orleans Hornetsi koji se veæ duže vrijeme pokušavaju riješiti Chrisa Kamana.

Èelnici Orlanda prvo æe pokušati dovesti pojaèanja, a ako im to ne uspije, mogli bi pristati na neku od ponuda brojnih ekipa koje žele vidjeti Howarda u svojim redovima veæ krajem ovog tjedna.

Ukoliko se dogodi gore spomenuta razmjena, Orlando æe gotovo u potpunosti promijeniti izgled svoje ekipe, ostali bi bez 4 važna igraèa u svojoj rotaciji, a dobili bi trojicu igraèa koji su nešto drugaèijeg kalibra. Èetvorica iz Orlanda specijalizirali su se u šutiranju trica, dok bi ovom razmjenom dobili samo jednog izrazitog šutera, Wrighta, centra Biedrinsa i jednog od najboljih scorera lige, Ellisa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE