Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando šokirao Buckse, Vučević odigrao nevjerojatnu utakmicu!

Veliko iznenađenje dogodilo se u prvoj utakmici drugog dana playoffa NBA lige. Orlando Magic svladao je favorizirane Milwaukee Buckse te poveo 1:0 u seriji.

Magic je ušao odlično u dvoboj protiv jednih od glavnih favorita za osvajanje prstena, a Vučević i Fultz kombinirano su ubacili čak 20 poena u prvoj četvrtini te odveli svoju ekipu do dvocifrene prednosti.

Sredinom druge četvrtine otišao je Orlando na visokih +18, ali tada je svoje motore upalio aktualni MVP lige, Giannis Antetokounmpo, koji je vezao 13 poena u nizu i održavao Buckse na životu. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 52:62 za Magic.

U nastavku dvoboja, uspjeli su Bucksi sredinom treće četvrtine doći na najmanji zaostatak od -3, međutim, više od toga nisu mogli. Sjajni Nikola Vučević predvodio je svoj Orlando do sigurne pobjede protiv prve momčadi Istoka rezultatom 110:122.

Crnogorski košarkaš postavio je rekord karijere u playoff ubacivši čak 35 poena uz šut iz igre 15/24. Tome je pridodao 14 skokova i 4 asistencije. Važnu ulogu s klupe je imao i Terrence Ross koji je postigao 18 poena uz 6 skokova.

Giannis je imao svoje “standardne” brojeve. Greek Freak je ubacio 31 poen uz 17 skokova i 7 asistencija, ali jednostavno, Orlando je bio bolja momčad od početka do kraja susreta. 

Latest Posts

NE PROPUSTITE