Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando traži trade partnera za Hezonju?

Prošlogodišnji peti pick drafta Mario Hezonja sve više se osjeća nepoželjno u Orlandu. Iako je uz Arona Gordona i Elfrida Paytona trebao biti jedan od glavnih aduta za budućnost Magica, čini se da uprava želi ići u drugom smjeru.

Naime, Orlando je dovođenjem Serga Ibake i Jeffa Greena preko ljeta pokazao da još uvijek nisu spremni ući u potpunu rebuild fazu, nego i dalje žele izboriti doigravanje. Za Hezonju je najveći problem bio dovođenje Greena, zbog kojeg je gotovo potpuno ispao iz rotacije. Međutim, Orlando je trenutačno jedna od najlošijih napadačkih momčadi (28. su u ligi u omjeru poena po posjedu) i navodno traže na tržištu trade partnera da dobiju pouzdanog scorera koji će pogurnuti momčad među najboljih osam Istoka.

Za takvog igrača spremni su dati Nikolu Vučevića, koji već neko vrijeme „strši“ u momčadi, a zajedno s njim i našeg Marija Hezonju, koji još uvijek ima velik potencijal i trebao bi prije ili kasnije napraviti iskorak (za što u Orlandu ne dobiva adekvatnu priliku). Da stvar bude gora, zbog situacije u kojoj se Hezonja nalazi, trener Frank Vogel izjavio je kako ga planiraju poslati u Razvojnu ligu, što je još jedan znak da im uopće nije u planu u skorije vrijeme.

Pretpostavlja se da je uzrok svemu velik pritisak na Roba Hennigana jer mu je ovo već peta godina otkako je na poziciji generalnog menadžera, a još uvijek nije uspio složiti playoff momčad. Ostaje nam samo čekati da vidimo kako će se dalje odvijati situacija, ali gotovo je sigurno da Hezonjina budućnost u NBA ligi vrlo vjerojatno neće biti u srcu Floride.

Latest Posts

NE PROPUSTITE