Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando upisao i 12. pobjedu

Sinoæ su u NBA ligi odigrane dvije utakmice, Orlando je ostvario gostujuæu pobjedu nad Hawksima, a Jazzeri su ostvarili uvjerljivu domaæu pobjedu protiv Bullsa.

Orlando je vrlo loše ušao u utakmicu, poluvrijeme su završili sa 12 koševa zaostatka, da bi potom ubacili u višu razinu i omoguæili domaæinima da za 24 minute ubace samo 25 koševa. Goste su predvodili Vince Carter sa 21 košem i 9 skokova i Dwight Howard sa 22 koša i 17 skokova. Dobru partiju pružio je i igraè sa klupe Anthony Johnson, koji je za 21 minutu provedenu na terenu ubacio 17 koševa. Hawkse je predvodio Joe Johnson sa 22 koša i 7 skokova.

Nakon utakmice Dwight Howard je izjavio: “Johsnon nije nimalo bio ljut što nije dobio minutažu u prijašnjim utakmicama, danas je izašao na teren i pokazao sve što zna. Ovu momèad ne zanima tko ima najveæu minutažu i tko æe ubaciti najviše koševa, najbitnija je pobjeda”.

Za osmu ovosezonsku pobjedu Jazzera najzaslužniji bili su Carlos Boozer sa 28 koševa, 8 skokova i 5 asistencija i Deron Williams sa 21 košem i 6 asistencija.  Bullse je predvodio Luol Deng sa 26 koševa i 8 skokova.

Rezultati:

Atlanta Hawks – Orlando Magic 76:93
Utah Jazz – Chicago Bulls 105:86

Latest Posts

NE PROPUSTITE