Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando zaustavio Bullse, Phoenix bolji od Dallasa

U èetvrtak su odigrane samo dvije NBA utakmice. Orlando je slavio na gostovanju kod najbolje momèadi Istoka, Chicaga, 99:94, dok je Phoenix bio bolji od prvaka Dallasa 96:94.

    • Rekorderi dana

  • Koševi: Dwight Howard (29)
  • Asistencije: Steve Nash (11)
  • Skokovi: Dwight Howard (18)
  • Ukradene lopte: Carlos Boozer (4)
  • Blokade: Jared Dudley (3)

Chicago je upisao deveti poraz u sezoni, te tek treæi na domaæem parketu. Najbolji je igraè Orlanda bio Dwight Howard s 29 poena i 18 skokova, no unatoè tome što je “kraljevao” pod koševima, pobjedu su Orlandu, zapravo, donijela dva druga igraèa. Posljednjih devet poena na utakmici za Orlando su postigli Anderson (pet) i Redick (èetiri), èime su odbili završni napad Rosea i društva. Najbolji “bik” Derrick Rose je imao, u svojim okvirima, slabu veèer, pa je utakmicu završio sa 17 poena, a uz to je iz igre gaðao samo 6-22.

U posljednje dvije i pol minute ogleda Phoenix nije ubacio niti jedan poen protiv Dallasa, ali je ipak pobijedio aktualne prvake 96:94. Naime, u zadnje dvije i pol minute je Phoenix ušao s 96:90, ali je do kraja primio samo èetiri koša od Nowitzkog što je bilo dovoljno za zadržavanje prednosti.

U sastavu èak najbolji nije bio Steve Nash (11 poena i 11 asistencija), ali su zato ogroman dio posla obavili Marcin Gortat (16 poena i 12 skokova), te Jared Dudley (18 poena i osam skokova). Kod poraženih su Dirk Nowitzki i Vince Carter ubacili po 18 poena, s tim da je ovaj potonji imao još pet skokova i èetiri asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE