Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlando želi dovesti Nasha i zadržati Howarda

Iako je poznato da Dwight Howard želi otiæi iz Orlanda te da New York Knicksi, New Jersey Netsi i Los Angeles Lakersi oèajno šalju ponude za njega dok Dallas Mavericksi mirno èekaju ljeto da Howardu istekne ugovor i tada mu ponude ugovor kao slobodnom igraèu, direktor Magica Otis Smith ipak ima druge planove i svim silama želi zadržati Howarda.

Otis Smith tako planira dovesti 38-godišnjeg razigravaèa Phoenix Sunsa Stevea Nasha. Iako je Nashu veæ 38 godina, po njegovoj igri se ne èini da je za odbaciti. Ove sezone bilježi 13,9 poena uz 10,9 asistencija po utakmici te je vodeæi u ligi po broju asistencija po utakmici. Takoðer je ove sezone igrao na All-Star utakmici, svojoj osmoj u karijeri.

Nash je ipak izjavio da ne želi napustit Sunse osim ako trade ne pomogne Sunsima. Razigravaè kojeg bi Magic poslao u Sunse bio bi Jameer Nelson koji trenutno igra svoju najgoru NBA sezonu. Zabija 9,3 poena uz 39% posto šuta iz igre te ima 5,3 asistencije po utakmici.

Koga god pošalju u Sunse, Howard bi dolaskom Nasha definitivno manje mislio na odlazak iz Orlanda. Svaki centar sanja igrati s nesebiènim razigravaèem kao što je Steve Nash. Orlando trenutno drži 5. mjesto na Istoku, a s Nashom i Howardom u ekipi ne bi trebalo biti problema da prestignu Philadelphiju i Indianu te “skoèe” na 3. mjesto. Naravno, sve je ovo još daleko od realizacije, no istek prijelaznog roka (15.3.) polako se bliži i sve je moguæe.

Otis Smith vjeruje da ako Orlando napravi dobru seriju u doigravanju, Howardu æe biti teže za otiæi. A s Steveom Nashom u prvoj petorci zajedno sa Dwightom Howardom Orlando možda ima šanse protiv vodeæih ekipa istoka, Miami Heata i Chicago Bullsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE