Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlandu pobjeda protiv Knicksa

Košarkaši Orlando Magica upisali su svoju 12. domaæu pobjedu u 17 odigranih susreta pred svojom publikom. Rezultatom 112:103 bili su bolji od New York Knicksa.

Orlando je potpuno zasluženo došao do 21. pobjede u ovoj sezoni, a velik doprinos, možda i kljuèni, donijela je njihova trojka s klupe – Gilbert Arenas, Ryan Anderson i J.J. Redick. Zajedno su postigli 38 poena, Reddick i Anderson po 14, dok je Arenas dodao 10 i 6 asistencija.

Knicksi su u uvodu susreta vodili s 8 poena, ali pred kraj èetvrtine Redick je ubacio èetiri uzastopna poena i zakljuèio prvu èetvrtinu s minimalnim zaostatkom od pola koša. U nastavku je spomenuti trojac preokrenuo susret i nakon nekoliko minuta igre odveo svoju momèad do prednosti od 8 poena.

U tom razdoblju je potpuno posustao prvi organizator Knicksa, Raymond Felton koji je odigrao oèajnu utakmicu sa 6 izgubljenih lopti i èak 16 promašenih šuteva iz igre. Magic su to iskoristili i na odmor otišli sa prednosti od 22 poena.

U nastavku su se Knicksi ipak probudili jer je proradila njihova poèetna postava, izuzevši danas indisponiranog Fieldsa. Njujorèani dolaze na samo 6 poena razlike, ali Arenas i Howard ipak vraæaju Orlando na sigurnih 11 poena prije poèetka èetvrte èetvrtine.

Kod rezultata 87:77 Shawne Williams, košarkaš Knicksa ubacuje dvije uzastopne trice, jednu dodaje Toney Douglas te su tako svoju momèad doveli do zaostatka od samo 5 poena; 88:93. Èetiri minute prije kraja dolazi do rezultatske neizvjesnosti, naime Amare sa 5 uzastopnih poena smanjuje na 96:98. No veæ u sljedeæem napadu Jason Richardson ubacuje kljuènu tricu èime ujedno rješava i pitanje protivnika.

Kod pobjednièke ekipe je Dwight Howard upisao double-double uèinak od 24 poena i 18 skokova, dok je Hedo Turkoglu dodao 17 poena, 9 skokova i 4 asistencije. Kod Knicksa je najuspješniji bio Amare Stoudemire sa 30 poena i 4 skoka, te isto toliko asistencija i blokada. Wilson Chandler je dodao 29 poena i 9 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE