Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Orlandu pobjeda tek nakon produžetaka, Nuggetsi se lako obraèunali sa Hornetsima

Sinoæ su u NBA ligi odigrane dvije utakmice, Orlando je ostvario gostujuæu pobjedu nad Heatom tek nakon produžetaka, a Nuggetsi su bez veæih problema pobjedili Hornetse na domaæem terenu.

Utakmica na Floridi je bila vrlo izjednaèena, na poluvremenu rezultata je bio 50:50. 15-ak sekundi prije kraja utakmice Jameer Nelson je ubacio dvicu za izjednaèenje rezultata (95:95) i time osigirao produžetke svojoj momèadi, s druge strane pokušaj Beasleya je blokirao Dwight Howard. 30 sekundi prije kraja produžetka Rashard Lewis je na asistenciju Cartera ubacio tricu za konaènih 108:102. Startna petorka gostiju upisala je dvoznamenkasti broj koševa, a prednjaèili su Vince Carter sa  27 koševa i 6 asistencija i Rashard Lewis sa 24 koševa i 11 skokova. Kod Heata najefikasniji bio je Dwyane Wade sa 36 koševa i 10 skokova.

Nakon utakmice Vince Carter je izjavio: “Lewisu sam rekao da æu mu dodati loptu ako se bude nalazio na otvorenom šutu.”

Nuggetsi su se lako obraèunali sa gostima iz New Orleansa, na poluvrijeme su otišli sa 25 koševa prednosti, da bi do kraja utakmice malo opustili i dopustili gostima da smanje rezultat, na kraju je bilo 13 koševa prednosti. Najefikasniji u redovima domaæina bili su Carmelo Anthony sa 26 koševa i 18 skokova (uèinak karijere) i Nene sa 20 koševa i 6 skokova. Hornetse je predvodio Emeka Okafor sa 11 koševa i 10 skokova.

Nakon utakmice trener Nuggetsa Adrian Dantley je izjavio: “Odigrali smo prilièno loše ud rugom poluvremenu, promašili smo nekoliko otvorenih šuteva i nismo briljirali u slobodnim bacanjima.”

Rezultati:

Miami Heat – Orlando Magic 102:108 (p)
Denver Nuggets – New Orleans Hornets 93:80

Latest Posts

NE PROPUSTITE