Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ostaje li Hayward u dresu Jazza?

Nakon što su se izborili s malo „osakaćenim“ Clippersima i metle od strane Warriorsa, Utah Jazz se okreće jednom teškom ljetu za njih. Ovo ljeto, ekipa Jazza bi mogla da izgubiti par bitnih igrača u Georgeu Hillu i Gordonu Haywardu, koji će ovo ljeto najvjerojatnije biti slobodni igrači.

Dok Hill svakako postaje slobodan igrač i trebao bi da se bori za svoj zadnji ogromni ugovor (kojeg, realno, zaslužuje), Hayward se nalazi pred prekretnicom karijere. Ima player opciju i s obzirom na svoj rezime te najnovije brojke oko narednog capa, on bi od Utaha mogao da dobije circa $180 milijuna preko pet godina (maksimalnih 30% capa te Bird prava koja posjeduju).

Međutim, Hayward se još ne zamara oko toga: „Teško je o tome razmišljati sada, čisto zbog sezone koju smo imali i svega što smo prošli. Danas se još uvijek osjećaš kao da jedva čekaš narednu utakmicu, čekaš narednog protivnika. To je očigledno gotovo, i teško je to odmah ugasiti.“  

Hayward je o životu u Salt Lake Cityju još imao za dodati: „Bilo mi je tako zabavno ovdje. Nekako sam ovdje odrastao, napravio svoju obitelj. Imam samo ljubav za sve ljude u ovoj saveznoj državi.“

Komentar je dodao i trener Jazza, Quin Snyder: „Naravno da ga želimo ovdje. Ovdje se dešavaju mnoge dobre stvari.“

Inače, očekuje se da će, ako odluči da dobije player opciju za oko $16 milijuna, Hayward dobiti ponude od mnogih ekipa, a prvi u redu navodno stoje Celticsi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE