Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ostaje li Magic bez Howarda?

Uprava Orlando Magica zabrinuta je da bi njihov centar Dwight Howard mogao odluèiti otiæi iz kluba i udružiti se sa nekom zvijezdom kako bi osvojio naslov.

“Na kraju dana, mislim da on želi ostati ovdje i pobjeðivati ovdje,” rekao je glavni menadžer Magica Otis Smith za Orlando Sentinel. “Ali s toliko kvalitetnih momaka koji su napustili svoje momèadi, teško je ne pomišljati na tako nešto. Bio bih lud kada ne bi pomislio na to.”

Orlando shvaæa da bi mogao doæi u istu situaciju u kakvoj su Nuggetsi sa Carmelom Anthonyjem, ako ne produlje ugovor sa Howardom prije sljedeæe sezone, nakon koje ga on može raskinuti. “Ne znam što æe se dogoditi. Moja kristalna kugla govori mi da Dwight želi ostati ovdje,” rekao je Smith.

Magic je trenutno naèetvrtoj poziciji istoène konferencije sa 26 pobjeda i 14 poraza. Ispred njih su Chicago i Miami, te vodeæa momèad Istoka Boston Celticsi koji æe veèeras ugostiti Magic. Howard ove sezone ima uèinak od 21.7 poena, 13.3 skoka (drugi u ligi) i 2.3 blokade (peti u ligi) po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE