Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Oštri verbalni sukob na relaciji Pat Riley – Danny Ainge

Jučer su visoki dužnosnici velikana NBA lige, Boston Celticsa i Miami Heata, putem medija imali pravi mali verbalni rat. Sve je pokrenuo Danny Ainge komentarima o LeBronu Jamesu, a na to Pat Riley nije mogao ostati nijem.

Sve je započelo nakon srijede i dvoboja između Chicago Bullsa i Miami Heata. Chicago je u toj utakmici slavio rezultatom 101:97, a najbolji igrač Miamija, LeBron James nakon susreta izjavio je kako igrači Chicaga rade nesportske prekršaje na njemu, ali da to suci toleriraju.

Prvi se javio Danny Ainge, predsjednik Boston Celticsa, i izjavio u četvrtak kako se James ne bi trebao buniti na suđenje te da su suci dobro odradili posao na utakmici Bullsa i Heata.

“Mislim da je gotovo sramotno što se LeBron buni na suđenje”, izjavio je Ainge, a čim je tu izjavu čuo, javio se Pat Riley, predsjednik Miami Heata, koji se oštro obrušio na svog kolegu iz Bostona.

“Danny Ainge bi trebao začepiti i brinuti se o svojoj ekipi”, poruka je koju je jučer Riley poslao putem glasnogovornika ekipe. “On je kao igrač bio jedan od onih koji su se najviše tužili na sudačke odluke. Znam to jer sam trenirao ekipe koje su igrale protiv njega.”

Nije dugo trebalo čekati na novi odgovor predsjednika Celticsa, kojega nisu previše pogodile riječi Rileya.

“U pravu je Pat Riley. Trebao bih se brinuti o svojoj ekipi. I istina je da sam često prigovarao sucima. I u pravu sam da bi LeBrona trebalo biti sramota što se bunio na sudačke odluke”, izjavio je Ainge u prepirci koja bi mogla potrajati još neko vrijeme s predsjednikom Miamija.

Njihove rasprave bile su zanimljive i NBA igračima i trenerima, te je LeBron bio oduševljen što je Riley stao u njegovu obranu, dok Doc Rivers, trener Celticsa, sve ovo smatra pomalo smiješnim:

“Mogu oni pričati, ali to neće imati veze na rivalstvo Bostona i Miamija, ne igraju njih dvojica na parketu. Treba pustiti njih dvojicu neka razriješe stvari međusobno. Ja se neću u to petljati. Mogu samo reći da mi je njihova rasprava izmamila osmijeh na lice i da je zanimljivo. Zabavno, zapravo, kao u nekim prijašnjim vremenima.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE