Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Otac Klaya Thompsona: “LeBron zaslužuje MVP nagradu jer igra u puno težoj konferenciji od Giannisa”

Bivši igrač Los Angeles Lakersa Mychal Thompson (inače otac zvijezde Warriorsa Klaya Thompsona) uključio se u NBA MVP raspravu. On vjeruje kako je LeBron James igrač koji bi trebao osvojiti MVP nagradu za tekuću NBA sezonu, a ne zvijezda Milwaukee Bucksa i aktualni MVP lige Giannis Antetokounmpo.

Giannis također to zaslužuje, rekao je Thompson Marku Medini iz USA Todaya. Da je dobio nagradu, uopće ne bi bilo polemike. Jednako ju zaslužuje, ali LeBron je igrao u boljoj konferenciji. 

Thompson je započeo hvaleći Giannisa, koji je ove sezone imao sjajnu sezonu s Bucksima. 25-godišnjak je prosječno postizao 29,6 poena uz 13,7 skokova, 5,8 asistencija, 1,0 ukradenih lopti i 1,0 blokada po utakmici. Ti su brojevi još impresivniji od onog što je pružao prošle sezone kada je osvojio MVP nagradu. Još važnije, Bucksi trenutno imaju najbolji omjer u cijeloj NBA ligi (53-12).

S druge strane Lakersi imaju najbolji omjer na Zapadu (49-14), a James je također imao nevjerojatnu sezonu, pružao je brojke od 25,7 poena, 7,9 skokova, zatim 10,6 asistencija (najviše u karijeri), 1,2 ukradene lopte i 0,5 blokada po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE