Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Otkrivene pojedinosti o kalendaru za novu NBA sezonu

U sluèaju da ne bude novih iznenaðenja vezanih za potpisivanje novog kolektivnog ugovora izmeðu vlasnika i unije igraèa, NBA kalendar za regularnu sezonu 2011/12 trebao bi sadržavati ukupno 66 utakmica.

Poèetak sezone bi trebao biti na sam Božiæ, 25. prosinca, dok kraj regularnog dijela sezone bi se mogao oèekivati 26. travnja. Samo dva dana kasnije zapoèeo bi playoff, dok bi veliko finale završilo najkasnije 26. lipnja 2012. godine.

Nadalje, svaku momèad oèekuje 48 utakmica unutar svoje konferencije, te 18 njih sa suparnicima iz suprotne konferencije. Što se tièe tzv. back-to-back-to-back utakmica (tri dana zaredom), svaka momèad æe u svom rasporedu imati najmanje jedan, a najviše tri takva sluèaja, a zanimljivo je da su back-to-back (dva dana zaredom) utakmice moguæe i u drugoj rundi doigravanja.

Èitav raspored odigravanja utakmica još nije usklaðen, te su za sada iznesene samo neke opæenite odrednice, prema kojima æe se uskladiti svi detalji, koji æe nas primaknuti još korak bliže poèetku nove NBA sezone, koju veæ svi predugo èekamo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE