Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ovacije Fisheru u pobjedi Oklahome kod Lakersa

Udarni dvojac NBA momèadi Oklahoma Cityja, Westbrook i Durant, kombinirano je ubacio 57 koševa u pobjedi kod LA Lakersa, dok je publika u Staples Centeru u dva navrata ovacijama pozdravila Dereka Fishera.

    • Rekorderi dana

  • Koševi: Russell Westbrook (36)
  • Asistencije: Raymond Felton (10)
  • Skokovi: Nene Hilario (13)
  • Ukradene lopte: Mario Chalmers (4)
  • Blokade: Nazr Mohammed (4)

U prvom povratku na parket kod svoje dugogodišnje momèadi, LA Lakersa, Derek Fisher je ulazeæi s klupe za 16 minuta ubacio 7 koševa, te doživio ovacije Staples Centera u dva navrata. Prema oèekivanjima Thunderu su petu uzastopnu pobjedu donijeli Russell Westbrook s 36, te Kevin Durant s 21 poenom, a zajedno su bacili zadnjih 10 za konaènih 102:93. U ovom su susretu košarkaši iz Oklahoma Cityja s prosjekom šuta 46 posto nakon èetiri utakmice u tom segmentu pali ispod 50 posto.

Prvo ime domaæeg sastava bio je Andrew Bynum s 25 koševa i 13 skokova, dok je Kobe Bryant pridodao 23.

LeBron James i Chris Bosh s 19, te Dwyane Wade i Udonis Haslem s po 16 koševa ravnomjerno su rasporedili napadaèki uèinak Miamija koji je u reprizi lanjskog finala na domaæem terenu uvjerljivo nadigrao Dallas 106:85. Još su dvojica u redovima Heata, Chalmers s 12 te Cole s 10, ostvarili dvoznamenkasti uèinak, dok je Maverickse predvodio Dirk Nowitzki s 25 poena i 6 skokova, no u drugom je poluvremenu razoèarao šutiravši tek 1-9.

Indiana je krilima Dannyja Grangera i njegovih 25 poena i 7 skokova slavila protiv Washingtona, a u preostalom ogledu Portlandu je èetvrti uzastopni uspjeh protiv Hornetsa donio LaMarcus Aldridge s double-double uèinkom od 25 koševa i 12 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE